Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2023. Szeptember 15. 13:44, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jogsija sem volt a 18 éves fiatalnak, aki elkötött egy autót Pápán

Jogsija sem volt a 18 éves fiatalnak, aki elkötött egy autót Pápán

Az egyenruhások 2023. szeptember 14-én délután Pápán állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

Az intézkedés során megállapították, hogy a 18 éves fiatal nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a gépjárművet tulajdonosának engedélye és beleegyezése nélkül használta.

A járőrök a sofőrt ezután előállították és szabálysértési őrizetbe vették. Ellene jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:28, péntek | Helyi

Két milliót loptak le a pápai lakos számlájáról telefonos csalók

A telefonáló kérésére gyanútlanul telepítette egy programot a sértett, közel 2 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról.

2023. December 08. 08:00, péntek | Helyi

Évfolyamelsőként végzett a pápai légiforgalmi irányító

Tízhetes nyelvtanfolyamon, valamint egy tizennégy hetes légiforgalmi irányítói képzésen vehetett részt az Amerikai Egyesült Államokban Metzger András főhadnagy, az MH 47. Bázisrepülőtér katonája.

2023. December 08. 07:18, péntek | Helyi

Annyi esze sem volt, hogy... - írta Unger Tamás egy iskolai bántalmazás miatt segítséget kérő anyukáról

Egy szülő kért segítséget a Pápán Hallottam Facebook csoportban, a leírás szerint 11 éves gyermekét testileg és lelkileg is bántalmazzák az iskolában, és állítása szerint a tanároktól nem kap segítséget.