Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2017. Január 06. 13:52, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt) - Pápai Rk.

Jogsi nélkül, ittasan hajtott ki a rendőrök elé, szabálytalanul

Jogsi nélkül, ittasan hajtott ki a rendőrök elé, szabálytalanul

És ha ez még nem lenne elég, a 19 éves fiú által vezetett kocsin rendszám se volt, meg persze biztosítás sem.

A rendelkezésre álló adatok szerint Egyházaskesző külterületén 2016. augusztus 28-án hajnalban intézkedtek a helyi körzeti megbízottak egy hatósági jelzés nélküli gépkocsi sofőrjével szemben, aki az „elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva a rendőrautó elé hajtott. Az egyenruhások igazoltatták a Pápa környéki településen élő 19 éves fiút, aki nem rendelkezett a személygépkocsi vezetésére jogosító engedéllyel, valamint a tulajdonát képező hatósági engedély és jelzés nélküli gépkocsira kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást sem kötött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a körzeti megbízottak mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.
A fiatal ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárást a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Pápai Rendőrkapitányság az illetékes ügyészséghez, míg az engedély nélküli vezetés és egyéb szabálysértések ügyében a Pápai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatta le ellene az eljárást.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 16:17, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Várhatóan jövő héten nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai

Jövő héten nyithatnak a teraszok, ha megvan a három és félmillió beoltott – jelentette be szerdán a közösségi oldalán Orbán Viktor a kormányülést követően.

2021. Április 14. 08:13, szerda | Helyi

Gőgös Zoltán megvizsgáltatta, hogy hatékony-e a szervezetében a korábban kapott kínai vakcina

A korábbi szocialista politikus közösségi oldalán azt írta, hogy az elmúlt napokban szárnyra kapott, a kínai vakcina hatékonyságát megkérdőjelező hangoktól függetlenül is elvégeztette volna a vizsgálatot.

2021. Április 13. 15:51, kedd | Helyi

Április 13. - A Bakonyban egyre vastagabb a hótakaró

Akár 20 cm friss hó is összegyűlhet a Bakony egyes pontjain - írja az Időkép.

2021. Április 13. 09:52, kedd | Helyi

Késsel sebesítette meg partnerét a pápai nő

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a Veszprém Megyei Főügyészség azt az 53 éves pápai nőt, aki vitájuk közepette ittasan egy késsel sebesítette meg férfi ismerősét.