Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. December 22. 08:34, szombat | Helyi

Jobbikos adomány a nagycsaládosoknak

Jobbikos adomány a nagycsaládosoknak

Erőss Bulcsú, a párt önkormányzati képviselője osztotta szét az elmúlt időszakban beérkezett adományokat a PÁNKE nagycsaládosainak.

Erőss Bulcsú közleményében úgy fogalmazott, öröm számukra, hogy segíthettek a rászorulókon karácsony előtt. -Öröm, hogy segíthettünk ezeken az embereken, hiszen amíg a Fidesz-MSZP-DK-Hit Gyülekezete tengely azzal van elfoglalva, hogy a helyi Jobbikot elhallga(tta)ssák, addig mi időt, pénzt és energiát nem kímélve a rászorultakon segítünk. Ez a minőségi különbség mozgalmunk, és a rendszerváltoztatás idején létrehozott pártok, "egyházak" között - fogalmazott a képviselő.

A politikus éles kritikát fogalmazott meg a helyi sajtóval szemben, mivel a tegnapi eseményen - portálunk kivételével - egyik médium sem képviseltette magát.

A képviselő viszont köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek akciójukban: Egy sikeres akciót tudunk magunk mögött, melyet nemcsak karácsonyi időszakban szeretnénk folytatni a jövőben, ehhez kérjük a becsületes magyar emberek önzetlen támogatását. Külön köszönet a Halászi Jobbik Alapszervezetének, név szerint Mátyus Tamásnak, valamint minden olyan magyar embernek, aki segítette a bajbajutottakat lehetőségei szerint,- fogalmazott, majd tolmácsolta pártja karácsonyi jókívánságait.

Címkék: adomány, jobbik, karácsony

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.