Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 17. 15:19, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jobbik: A lakossághoz kerüljenek az uniós források

Jobbik: A lakossághoz kerüljenek az uniós források

Bana Tibor, a Jobbik alelnöke, EP képviselő-jelölt gyűjtött aláírásokat Pápán, a korrupció visszaszorításáért.

A politikus elmondta, azt szeretnék, ha az "európai uniós források Pápán is az egészségügyre, az oktatásra fordítódnának és a magyar családokhoz kerülnének és ne Mészáros Lőrinczhez és az Orbán családhoz". - Azt szeretnénk elérni ezzel az európai polgári kezdeményezéssel, hogy a pápaiak is érdemben részesülhessenek az uniós pénzekből és ez a régió is előnyeit lássa az uniós tagságnak - fogalmazott Bana Tibor.

A képviselő-jelölt röviden ismertette a Biztonságos Európát, szabad Magyarországot címet viselő uniós választási programot. A Jobbik visszaszorítaná az illegális migrációt, egyenlő munkáért egyenlő bért fizetne egész Európában, továbbá fellépne az álhírek ellen és a sajtó szabadságáért. Bana Tibor hozzáfűzte, fontos pártja számára az emberek véleménye, ezért is igyekszik minél több választópolgárral személyesen beszélgetni, hiszen ezeket a véleményeket becsatornázzák a programjukba. Mint mondta, többségében pozitív véleményekkel találkozik, sok választó érdeklődik a Jobbik migrációs politikájáról. Ezzel kapcsolatban a politikus elmondta, pártja nagyon határozott véleményt fogalmaz meg ebben a kérdésben, vagyis hogy az ország határainak a védelmére vissza kellene állítani a határőrséget.

A politikus arra buzdítja a választópolgárokat, hogy a május 26-i európai parlamenti választásokon szavazzanak a Jobbik listájára, hogy "biztonságos Európát és szabad Magyarországot" teremthessenek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék