Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2019. Április 17. 15:19, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jobbik: A lakossághoz kerüljenek az uniós források

Jobbik: A lakossághoz kerüljenek az uniós források

Bana Tibor, a Jobbik alelnöke, EP képviselő-jelölt gyűjtött aláírásokat Pápán, a korrupció visszaszorításáért.

A politikus elmondta, azt szeretnék, ha az "európai uniós források Pápán is az egészségügyre, az oktatásra fordítódnának és a magyar családokhoz kerülnének és ne Mészáros Lőrinczhez és az Orbán családhoz". - Azt szeretnénk elérni ezzel az európai polgári kezdeményezéssel, hogy a pápaiak is érdemben részesülhessenek az uniós pénzekből és ez a régió is előnyeit lássa az uniós tagságnak - fogalmazott Bana Tibor.

A képviselő-jelölt röviden ismertette a Biztonságos Európát, szabad Magyarországot címet viselő uniós választási programot. A Jobbik visszaszorítaná az illegális migrációt, egyenlő munkáért egyenlő bért fizetne egész Európában, továbbá fellépne az álhírek ellen és a sajtó szabadságáért. Bana Tibor hozzáfűzte, fontos pártja számára az emberek véleménye, ezért is igyekszik minél több választópolgárral személyesen beszélgetni, hiszen ezeket a véleményeket becsatornázzák a programjukba. Mint mondta, többségében pozitív véleményekkel találkozik, sok választó érdeklődik a Jobbik migrációs politikájáról. Ezzel kapcsolatban a politikus elmondta, pártja nagyon határozott véleményt fogalmaz meg ebben a kérdésben, vagyis hogy az ország határainak a védelmére vissza kellene állítani a határőrséget.

A politikus arra buzdítja a választópolgárokat, hogy a május 26-i európai parlamenti választásokon szavazzanak a Jobbik listájára, hogy "biztonságos Európát és szabad Magyarországot" teremthessenek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 10. 20:25, hétfő | Helyi

Koronavírusos a Napsugár Bölcsőde egyik dolgozója is

A Napsugár Bölcsőde holnaptól (a fertőtlenítő takarítás idejére) bezár, a fertőzött dolgozóval kapcsolatba került további munkatársak és az ellátott kisgyermekek karanténba kerülnek.

2020. Augusztus 10. 18:01, hétfő | Helyi

Most érkeztek a friss hírek, 37-re emelkedett a fertőzöttek száma!

Nem sokáig örülhettünk a jó hírnek, mely szerint tegnap óta nem emelkedett a pápai fertőzöttek száma.

2020. Augusztus 10. 17:13, hétfő | Helyi

Nem nőtt a fertőzöttek száma Pápán

145 karantén van érvényben a városban.

2020. Augusztus 10. 14:56, hétfő | Helyi

Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök előállították

A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folytat nyomozást egy 44 éves homokbödögei lakos ellen.