Városlista
2021. június 14, hétfő - Vazul

Hírek

2021. Május 07. 19:24, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Jerusalema kihívás Pápán - Ezt látni kell!

Jerusalema kihívás Pápán - Ezt látni kell!

Kilenc helyszínen, több száz táncos hozta el a reményt Pápán!

A Papai Vadvirág Müvészeti Egyesület ötlete nyomán létrejött videoklipet a Pápa Városi Televízió forgatta. Részt vettek benne a Jókai Mór Városi Könyvtár, a Kékfestő Múzeum, az Esterházy-kastély és a Jókai Mór Művelődési Központ munkatársai mellett nyugdíjasok, tánccsoportok és egyészségügyi dolgozók is.

Forrás: Pápa Városi Televízió

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 14. 15:45, hétfő | Helyi

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

A Pápai Rendőrkapitányság a sofőr ellen ittas és engedély nélküli vezetés, míg az autó tulajdonosa ellen a vezetés tiltott átengedése miatt indított eljárást.

2021. Június 14. 11:50, hétfő | Helyi

Kozma Sándor emléke előtt tisztelegtek az ügyészek Pápán

Az idén 150 éves ügyészi szervezet ünnepén koszorúzással emlékezett a Veszprém Megyei Főügyészség Kozma Sándorra, a magyar királyi államügyészség létrehozójára, az ország első királyi főügyészére Pápán.

2021. Június 11. 18:19, péntek | Helyi

Megújul a somlói vár

Jövő tavaszra megújul a somlói vár a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram keretében, az erőd növekvő turisztikai vonzereje révén hozzájárul a térség gazdaságának élénkítéséhez is.

2021. Június 11. 17:24, péntek | Helyi

Megkezdődött a játék a Fő téren

Az idei évben fesztivál nincs, játék viszont annál inkább. A játékos nyárköszöntő programjaihoz az időjárás is kegyes, három helyszínen, színes programok várják a családokat.