Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Március 12. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Jennifer Aniston cserben hagyta a barátnőjét

Jennifer Aniston cserben hagyta a barátnőjét

Nem törődik magányos barátnőjével, Courteney Coxszal Jennifer Aniston, mert minden idejét leköti a partnere. Pedig amikor fordított volt a helyzet, ő számíthatott Courteney-ra.

A Jóbarátok sztárjai, Jennifer Aniston és Courteney Cox a való életben is nagyon jó barátnők voltak egészen azóta, hogy 1994-ben találkoztak a sorozat meghallgatásain, és az elmúlt 17 évben mindig számíthattak egymásra. Cox azonban most úgy érzi, hogy elárulták, Jennifer Aniston ugyanis rá sem hederít, mióta megismerte a partnerét, Justin Theroux-t.

A hírességet főleg azért bántja a dolog, mert nagy szüksége lenne a barátnőjére azóta, hogy véget ért a kapcsolata a férjével, David Arquette-tel, és folyton az jut az eszébe, hogy fordított helyzetben ő ott állt Jennifer mellett. "Courteney nagyon sokat törődött Jennel 2005-ben, amikor válófélben voltak Brad Pittel. Gyakran meg is hívta a családjához, hogy ne legyen egyedül - mondta el egy ismerős. - Jennifernek azonban már más fontos azóta, hogy találkozott Justinnal. Courteney úgy érzi, hogy a barátnője teljesen elfelejtette, milyen egyedül lenni, és ez neki most nagyon fáj."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára