Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Január 19. 20:24, kedd | Belföld
Forrás: Infopapa.hu

Jelzőlámpás kereszteződéssé alakítják át az Ajka-bakonygyepesi csomópontot

Jelzőlámpás kereszteződéssé alakítják át az Ajka-bakonygyepesi csomópontot

A 8-as főút forgalmas kereszteződésében szombaton történt egy halálos baleset, amelyben egy hétéves gyermek vesztette életét.

Fenyvesi Zoltán országgyűlési képviselő facebook oldalán osztotta meg a hírt, hogy a tervek szerint jelzőlámpás kereszteződéssé alakítják át a csomópontot.

"A hétvégén Ajka-Bakonygyepesen történt sajnálatos közúti baleset után azonnal felvettem a kapcsolatot az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Veszprém Megyei Igazgatóságával egy közúti közlekedési lámpa telepítéséről. Fekete János igazgató úrral több egyeztetést folytattunk. Ma sikerült megállapodnunk, hogy lesz lámpa a kereszteződésben. Holnap tárgyalok az Ajkai Civilek képviselőivel és közösen felkeressük Veszprémben Fekete János urat a közlekedési lámpa telepítésének részleteiről. Nem a levelezgetés, a halálesetből politikai tőkét kovácsolni szándékozó politikusi magatartás vezet eredményre, hanem a munka és a hatékony tárgyalás. Köszönöm a minisztérium és a közút képviselőinek az empatikus hozzáállást, az Ajkai Civilek gyors kezdeményezését. Bízom benne, hogy több ártatlan áldozatot nem követel a bakonygyepesi kereszteződés. Vezessünk figyelmesen, közlekedjünk óvatosan!" - írja a képviselő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről