Városlista
2019. augusztus 22, csütörtök - Menyhért

Hírek

2019. Június 12. 14:42, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Játékfesztivál és cseh sörfesztivál a hétvégén

Játékfesztivál és cseh sörfesztivál a hétvégén

Az Esterházy-kastély udvarán és a Fő téren is lázas készülődés zajlik, hiszen pénteken mindkét helyszín fesztiválhelyszínné válik.

Boros Katalin, a sörfesztivált szervező Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője azt mondta, a színes Fő téri programokat segíteni szeretnék a kastélyudvaron. Behűtött csapolt és üveges cseh sörök várják a megszomjazottakat. Folyamatos zenét is biztosítanak a szervezők, esténként pedig izgalmasnak ígérkező produkciókra kerül sor. Pénteken este nyolctól egy háromtagú amerikai rap banda, pápai táncosokkal kiegészülve lép színpadra, szombaton Dj. Schneider zenéjére lehet bulizni, vasárnap 16 órától 22-ig pedig habprartival készülnek a szervezők. És hogy a sörökről is írjunk egy sort, 12 féle cseh sörkülönlegesség közül választhatunk majd a kastély udvarán.

A Pápai Játékfesztiválon idén is folytatódik a Játékos Művészet című program, ezúttal a fotóművészet és a cirkuszi-és bábművészet gazdagítja kínálatot, de lesz térszínező program és a fesztivál padját is megválasztják majd. A Várkertben kétszáz egyéni és társasjáték várja a kicsiket és a kicsit nagyobbakat, az elmúlt évek kedvenc játékait mind megtalálhatják a gyerekek, így például a Ládavasutat, a Felhővadászatot és Paprika Jancsi csúzlizdája is újra kinyit, de ez alkalommal is szolgálunk újdonságokkal, mint például az Egérparádé, a Molyolda és a Mesekert elnevezésű programok. A várkerti színpadin koncertek, mesejátékok és folklór műsorak kerülnek bemutatásra. A Fő tér idén is elsősorban a nagykoncerteké lesz, várhatóan idén is megtelik majd szórakozókkal a belváros, hiszen a hazai könnyűzene igen jeles képviselőit hívták meg ezúttal is.

A Játékfesztivál programját Itt találja!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 22. 14:16, csütörtök | Helyi

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott a pápateszéri férfi

A pápai rendőrök elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra a 21 éves pápateszéri sofőrt.

2019. Augusztus 22. 14:07, csütörtök | Helyi

Eltette a megtalált pénztárcát

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 24 éves lovászpatonai férfi ellen.

2019. Augusztus 22. 13:58, csütörtök | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

2019. Augusztus 21. 19:05, szerda | Helyi

Három autó ütközött a 83-ason Tétnél

Összeütközött három gépkocsi a 83-as főút 54-es kilométerénél, Tét térségében szerdán délután.