Városlista
2019. december 11, szerda - Árpád

Hírek

2011. Augusztus 09. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb károsult követel pénzt Stohltól

Újabb károsult követel pénzt Stohltól

Újabb férfi bukkant fel a minap, aki pénzt követel Stohltól. Az illető nem sérült meg a balesetben, de ott volt az egyik autóban.

 A színész ügyvédje szerint az idős bácsin, Kaincz Pálon kívül minden sértettnek stresszdíjat fizettek.

A férfi, Szabó László azonban ezt cáfolja. "Nem tudom, hogy ez mennyi pénzt jelent, de nekem és egy másik utastársamnak egy fillért sem adtak" - mondta el a Blikknek. "Két hónapja próbáltam felvenni a kapcsolatot Stohl András ügyvédjével, aki a mai napig nem válaszolt. A rendőrségen és a bíróságon is tanúskodtam, soha egy bántó sort sem írtam az üggyel kapcsolatban, de szeretném, ha tisztán látna mindenki az ügyben. Engem is ért stressz, ezért úgy gondolom, ugyanakkora összeg jár nekünk is, mint a másik három utasnak, akiket maguktól megkerestek" - fejtegette Szabó László a napilapnak.

Ruttner György elismerte: valóban megkereste levélben egy Szabó László nevű újságíró, ám ő azt javasolja neki, hogy polgári peres úton próbálja érvényesíteni kárigényét.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 11. 14:55, szerda | Bulvár

Katus Tamásnak és Rickynek sikerült?! - VIDEÓ!

Elindulása óta egyre nagyobb sikernek örvend az Andonik Sport online magazin, mellyel a YouTube-on találkozhatnak a nézők.

2019. December 10. 13:50, kedd | Bulvár

Meghalt a Roxette énekesnője

Hatvanegy éves korában meghalt Marie Fredriksson svéd énekesnő, a Roxette nevű duó egyik tagja - írja a BBC hírportálja.

2019. December 10. 12:01, kedd | Bulvár

Bejelentették a Balaton Sound világsztár fellépőit

Mások mellett a DJ Mag éllovasai, a Dimitri Vegas és Like Mike duó, Martin Garrix és Kygo is fellép a jövő évi Balaton Soundon 2020. július 8. és 12. között Zamárdiban – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

2019. December 10. 09:50, kedd | Bulvár

Maradt a kaptafánál, most a multik is irigyelhetik a kis magyar céget

Egy mostanra itthon szinte teljesen kihalt iparágban vett repülőrajtot egy 2016–ban megalakult tiszaföldvári manufaktúra.