Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2011. Augusztus 09. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb károsult követel pénzt Stohltól

Újabb károsult követel pénzt Stohltól

Újabb férfi bukkant fel a minap, aki pénzt követel Stohltól. Az illető nem sérült meg a balesetben, de ott volt az egyik autóban.

 A színész ügyvédje szerint az idős bácsin, Kaincz Pálon kívül minden sértettnek stresszdíjat fizettek.

A férfi, Szabó László azonban ezt cáfolja. "Nem tudom, hogy ez mennyi pénzt jelent, de nekem és egy másik utastársamnak egy fillért sem adtak" - mondta el a Blikknek. "Két hónapja próbáltam felvenni a kapcsolatot Stohl András ügyvédjével, aki a mai napig nem válaszolt. A rendőrségen és a bíróságon is tanúskodtam, soha egy bántó sort sem írtam az üggyel kapcsolatban, de szeretném, ha tisztán látna mindenki az ügyben. Engem is ért stressz, ezért úgy gondolom, ugyanakkora összeg jár nekünk is, mint a másik három utasnak, akiket maguktól megkerestek" - fejtegette Szabó László a napilapnak.

Ruttner György elismerte: valóban megkereste levélben egy Szabó László nevű újságíró, ám ő azt javasolja neki, hogy polgári peres úton próbálja érvényesíteni kárigényét.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 11. 13:38, szombat | Bulvár

Óriási bírságot kapott egy angol labdarúgó

Oli McBurnie, az angol élvonalban szereplő Sheffield United labdarúgócsapatának játékosa ittas vezetésért 28 500 fontos (11,2 milliós forintos) bírságot kapott.

2020. Július 11. 09:08, szombat | Bulvár

Nőtt a világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly

A világ dollármilliomosainak összesített vagyona tavaly 8,6 százalékkal 74 ezer milliárd dollárra nőtt a Capgemini pénzügyi tanácsadó cég éves jelentése szerint.

2020. Július 10. 14:07, péntek | Bulvár

Vízbe fulladt a hatóságok szerint a Glee - Sztárok leszünk! eltűnt színésze

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

2020. Július 08. 15:02, szerda | Bulvár

Jude Law játssza Hook kapitányt az új Pán Péter-filmben

Jude Law játssza Hook kapitányt a Disney új Pán Péter-filmjében - számolt be róla a The Hollywood Reporter.