Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Augusztus 25. 14:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: OrientPress

Új rendőrmotorok az autópályákon

Új rendőrmotorok az autópályákon

Dr. Halmosi Zsolt r. dandártábornok, az ORFK rendészeti főigazgatója mutatta be szerdán az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával beszerzett új BMW R900RT típusú rendőrségi szolgálati motorkerékpárokat.

A rendezvényre 2011. augusztus 24-én 10.30 órakor a Rendőrségi Igazgatási Központ előtti parkolóban került sor.

A 60 darab, - gyárilag rendőrségi használatra kialakított - motorkerékpár döntő többsége az autópálya alosztályokhoz került.

A motorkerékpárok beszerzésével párhuzamosan az Országos Rendőr-főkapitányság a maximális védelem és a testi épség megóvása érdekében a motorkerékpáros-járőrök részére továbbá 73 db kétrészes motoros felsőruházatot, 58 pár nyári motoros kesztyűt, 25 pár téli motoros kesztyűt, 14 db kétrészes motoros alsóruházatot, 64 db motoros bukósisakot, valamint 54 pár motoros csizmát biztosított.

OrientPess Hírügynökség

Címkék: rendőrmotor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.