Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2016. Június 22. 14:15, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Ittasan vezetett-lezárult a nyomozás

Ittasan vezetett-lezárult a nyomozás

Ittas állapotban vezette járművét egy Pápa környéki településen élő férfi. A rendőrök lezárták az ellene folytatott nyomozást.

A nyomozás adatai szerint a 40 éves P. János 2016. május 14-én, 22 óra 57 perckor személygépkocsival közlekedett Lovászpatona egyik utcájában, amikor a Pápa Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták. Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi szeszesitalt fogyasztott, ezért az egyenruhások mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. A kapott eredmények az alkoholfogyasztást alátámasztották. A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az eljáró hatóság az illetékes ügyészséghez.

A kép illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 16:17, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Várhatóan jövő héten nyithatnak a vendéglátóhelyek teraszai

Jövő héten nyithatnak a teraszok, ha megvan a három és félmillió beoltott – jelentette be szerdán a közösségi oldalán Orbán Viktor a kormányülést követően.

2021. Április 14. 08:13, szerda | Helyi

Gőgös Zoltán megvizsgáltatta, hogy hatékony-e a szervezetében a korábban kapott kínai vakcina

A korábbi szocialista politikus közösségi oldalán azt írta, hogy az elmúlt napokban szárnyra kapott, a kínai vakcina hatékonyságát megkérdőjelező hangoktól függetlenül is elvégeztette volna a vizsgálatot.

2021. Április 13. 15:51, kedd | Helyi

Április 13. - A Bakonyban egyre vastagabb a hótakaró

Akár 20 cm friss hó is összegyűlhet a Bakony egyes pontjain - írja az Időkép.

2021. Április 13. 09:52, kedd | Helyi

Késsel sebesítette meg partnerét a pápai nő

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a Veszprém Megyei Főügyészség azt az 53 éves pápai nőt, aki vitájuk közepette ittasan egy késsel sebesítette meg férfi ismerősét.