Városlista
2020. január 29, szerda - Adél

Hírek

2019. December 06. 09:36, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Ittasan ütközött egy ház falának, egy fának és egy másik autónak a pápai sofőr

Ittasan ütközött egy ház falának, egy fának és egy másik autónak a pápai sofőr

A 27 éves pápai sofőrt otthonában igazoltatták a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 27 éves helyi lakos 2019. december 3-ára virradó éjszaka Pápa belterületén közlekedett kistehergépkocsijával. Haladása során járművével letért az útpadkára, majd egy családi ház falának ütközött, utána pedig egy fának hajtott neki. Végül a sofőr egy parkoló autónak is nekiütközött, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrséget annak az ingatlannak a tulajdonosa értesítette, melynek a férfi nekihajtott. A kiérkező járőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és a sofőrt pápai otthonában igazoltatták, és fogták el. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 28. 14:29, kedd | Helyi

Elektromos autót kapott a pápai kórház

Sürgősségi vérkészítmények szállítására, telephelyek közötti ügyintézésre és szakemberek utaztatására használják majd az új e-Golfot, amelyet az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól kapott az intézmény.

2020. Január 28. 08:51, kedd | Helyi

Emléktábla őrzi a Pápáról elhurcolt zsidók emlékét

Emlékünnepséget szerveztek a Nemzetközi Holokauszt Emléknap alkalmából a Kossuth utca és a Rákóczi utca kereszteződésében. A megemlékezés egyúttal lezárta a Holokauszt Pápai Áldozatainak emlékévét.

2020. Január 27. 15:42, hétfő | Helyi

Parkolóban verekedett Pápán

Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.

2020. Január 27. 11:14, hétfő | Helyi

Kevesebb mint 4 millióért vehet egy MiG-21-est!

Az ország legnagyobb online használt jármű piacán található hirdetés szerint 3,85 millió forintért bárki vásárolhat magának egy veterán vadászgépet.