Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2019. December 06. 09:36, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Ittasan ütközött egy ház falának, egy fának és egy másik autónak a pápai sofőr

Ittasan ütközött egy ház falának, egy fának és egy másik autónak a pápai sofőr

A 27 éves pápai sofőrt otthonában igazoltatták a rendőrök.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 27 éves helyi lakos 2019. december 3-ára virradó éjszaka Pápa belterületén közlekedett kistehergépkocsijával. Haladása során járművével letért az útpadkára, majd egy családi ház falának ütközött, utána pedig egy fának hajtott neki. Végül a sofőr egy parkoló autónak is nekiütközött, majd megállás nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrséget annak az ingatlannak a tulajdonosa értesítette, melynek a férfi nekihajtott. A kiérkező járőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és a sofőrt pápai otthonában igazoltatták, és fogták el. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:04, szombat | Helyi

Megteszik az első lépéseket a Kossuth és a Csáky utca felújításához

Bár az új útburkolat színének kiválasztása még messze van a Kossuth utca és a Csáky utca felújítása kapcsán, a mai ülésen fontos döntés született a rekonstrukciók megkezdésével kapcsolatban.

2020. Szeptember 26. 14:01, szombat | Helyi

Ismét nő az aktív esetszám Pápán

A tegnapi után, ma, szeptember 25-e délutánra ismét 5-tel emelkedett a fertőzöttek száma Pápán, így 29 zárlat van hatályban jelenleg, mivel 2 személy esetében viszont feloldották a zárlatról szóló határozatot.

2020. Szeptember 25. 17:54, péntek | Helyi

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött Városlődnél - Ketten meghaltak, öten megsérültek

Három autó és egy tehergépkocsi ütközött, öt személy megsérült, két fő életét vesztette Városlődnél, a rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek.

2020. Szeptember 25. 16:29, péntek | Helyi

Pénzért szerzett alkalmi partnert egy férfinak, akivel a pápai buszpályaudvaron találkozott

Kerítés és lopás bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 47 éves elkövetőt, aki 2019 októberében pénzért szerzett alkalmi partnert egy férfinak,