Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Január 10. 10:59, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan okozott balesetet

Ittasan okozott balesetet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 34 éves merseváti sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint a merseváti férfi személygépkocsival közlekedett Külsővaton a 834-es számú főút irányába 2019. november 1-jén a kora reggeli órákban, amikor járműve jobb elejével egy, az út szélén szabályosan parkoló személygépkocsi bal hátuljának ütközött. Ezt követően továbbhajtott adatai hátrahagyása nélkül, majd pár száz méterrel arrébb egy balra ívelő kanyarban az autóval az úttestről letért, és az árok partján található villanyoszlopnak csapódott. A baleset következtében anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

A rendőri intézkedéskor gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a sofőr ittas állapotban vezetett, ezért mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.