Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. November 26. 21:15, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan okozott balesetet

Ittasan okozott balesetet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 46 éves gici sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján 2019. augusztus 31-én a reggeli órákban egy 46 éves gici lakos személygépkocsijával Pápa külterületén közlekedett, amikor egy kereszteződéshez érve balra kívánt bekanyarodni. Nem vette azonban észre, hogy járműve előzését egy motorkerékpáros már megkezdte, így összeütköztek. A baleset következtében a kétkerekűvel közlekedő férfi elesett, és könnyű sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező rendőrök a sofőrökkel szemben alkoholszondás vizsgálatot végeztek, amely a balesetet okozó személygépkocsi vezetőjénél pozitív eredménnyel zárult, ezért őt további mintavétel céljából előállították a pápai kórházba.
A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.