Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Február 28. 14:56, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/Fotók: police.hu

Ittasan okozott autóbalesetet egy 16 éves, baji fiú

Ittasan okozott autóbalesetet egy 16 éves, baji fiú

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 16 éves, baji fiút, aki a szülei kocsijával egy villanyoszlopnak ütközött.

A fiatal január 23-án esete baji otthonában tartózkodott. Bort fogyasztott, majd úgy gondolta az apja kocsijával megy egy kört. Tudta a szülei hol tartják a jármű kulcsát, azt magához vette és az autóval elindult. Rövid közlekedése során nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a sebességet, és az úttestről jobbra lehaladt majd egy villanyoszlopnak ütközött – közölte a rendőrség.

A 16 éves baji fiúval szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt további mintavétel céljából a rendőrök előállították. Az eredmények alapján a fiatal fiúval szemben büntetőeljárást kezdeményeztek. Őt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult büntetőeljárás, valamint az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a rendőrök.

Címkék: baj, baleset, ittas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.