Városlista
2021. február 25, csütörtök - Géza

Hírek

2020. December 15. 20:07, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan közlekedett a férfi, a rendőrök elfogták

Ittasan közlekedett a férfi, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A körzeti megbízottak 2020. október 31-én este Gicen figyeltek fel egy bizonytalanul közlekedő járművezetőre. A rendőrök a sofőrt igazoltatni akarták, azonban a megkülönböztető hang- és fényjelzés ellenére sem állt meg, továbbhaladt autójával. A rendőröknek végül a település határában sikerült megállítani a gépkocsit.

Az igazoltatás során felmerült a gyanú, hogy a 32 éves helyi férfi szeszes ital fogyasztását követően ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter igazolt is. Ezt követően a sofőrt előállították a helyi rendőrkapitányságra, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a pápai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!
… hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 24. 19:45, szerda | Helyi

Pápán készülnek a Budavári Palota Szent István-termének gyönyörű fa berendezési tárgyai, burkolóelemei

Augusztus 20-ától lehet megtekinteni a tervek szerint a Budavári Palota elsőként rekonstruált, díszes történelmi szobáját, a Szent István-termet.

2021. Február 24. 16:30, szerda | Helyi

Kábítószert értékesített az egyik Pápa környéki faluban a 24 éves férfi

Többeknek értékesített kábítószert az egyik bakonyi faluban az a 24 éves férfi, aki ellen ezért a Pápai Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat.

2021. Február 24. 16:27, szerda | Helyi

Verekedés közben keresztülesett a pápai szórakozóhely teraszának ajtaján

Keresztülesett verekedés közben a szórakozóhely teraszajtaján az a 25 éves férfi, aki ellen nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség.

2021. Február 24. 13:34, szerda | Helyi

Megvan a döntés, hogy kik kapnak idén városi kitüntetést