Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2020. Június 30. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan hajtott fának a nő Nagytevelen, a rendőrök eljárást indítottak ellene

Ittasan hajtott fának a nő Nagytevelen, a rendőrök eljárást indítottak ellene

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Mint ahogy arrólkorábban beszámoltunk, egy 38 éves pápai nő 2020. április 26-án délután Nagytevelen közlekedett autójával. Haladás során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, lesodródott az úttestről, és egy fának ütközött. A baleset következtében a sofőr megsérült, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 30. 12:18, kedd | Helyi

310 millió forint az önkormányzati mínusz a járvány miatt

Összegezték a koronavírus járvány miatt kieső bevételeket, illetve a védekezésre költött összegeket. Első körben 310 millió forint mínusz jött ki, de ez még lehet ennél jóval több is.

2020. Június 30. 09:13, kedd | Helyi

50 helyett 116-al hajtott Kéttornyúlakon!

Továbbra is a gyorshajtás az egyik legfőbb baleseti ok, ezért a pápai rendőrök mindent megtesznek a sebességtúllépők kiszűrése érdekében.

2020. Június 29. 19:21, hétfő | Helyi

Gyönyörű képsorok városunkról - Bemutatták Pápa imázsfilmjeit

A várost bemutató rövidfilmeket eredetileg az év elején mutatták volna be, ám a koronavírus járvány miatt mostanra tolódott azok nyilvánosságra hozatala.

2020. Június 29. 14:58, hétfő | Helyi

Dandártábornokká nevezték ki Gangler László ezredest, a pápai légibázis korábbi parancsnokát

Áder János köztársasági elnök július 1-jei hatállyal - új beosztásának idejére - dandártábornokká nevezte ki Gangler László ezredest.