Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2015. Február 16. 14:18, hétfő | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Ittasan és engedély nélkül vezetett

Ittasan és engedély nélkül vezetett

El akart menekülni a rendőrök elől az a helyi férfi, aki ittas állapotban és engedély nélkül közlekedett motorkerékpárjával Pápateszéren. A körzeti megbízottak elfogták és előállították.

Fűzfa László rendőrtörzszászlós és Czere Zoltán rendőrfőtörzsőrmester körzeti megbízottak 2015. február 14-én 23 óra 35 perckor Pápateszér belterületén járőrözve egy világítás nélkül közlekedő motorkerékpárra lettek figyelmesek. Szolgálati gépkocsival a jármű után indultak, ám annak sofőrje az úttest közepére húzódva megakadályozta, hogy a rendőrök meg tudják állítani. Végül egy sáros útszakaszon leállt a motorkerékpár, így annak vezetőjét, a 25 éves B. T.-tés utasát is igazoltatták a rendőrök. Az intézkedés alkalmával kiderült, hogy B. T. a motorkerékpár vezetésére jogosító engedéllyel nem rendelkezik, valamint a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

A férfit a körzeti megbízottak előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majdellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miattbüntetőeljárást indítottak. Az engedély nélküli vezetés és az elkövetett egyéb közlekedési szabálysértések ügyében a Pápai RendőrkapitányságIgazgatásrendészeti Osztálya folytatja le az eljárást.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 16:36, hétfő | Helyi

Éjszaka permetezik a vadgesztenye fákat Pápán

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Önkéntes felajánlásként festette meg a mezőlaki dínótojást a pápai művész

A Herendi Porcelánmanufaktúrában mesterfestőként és tervezőként dolgozó Vida Sándor pápai művész készítette el a Föld Napján átadott dínótojást.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Kádat lopott egy lakatlan házból Pápán

Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 29 éves helyi lakossal szemben.

2024. Május 12. 11:43, vasárnap | Helyi

Sokan kiakadtak a szervezőkre, amiért már kora délután bezárták az Expo kapuit

A helyszínen is sokan zúgolódtak és a közösségi média is tele van panaszáradattal. Egyes kiállítók minőségét is kifogásolják, de leginkább azt, hogy szombaton fél 4-től nem engedték be az embereket a rendezvényre.