Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Július 09. 09:06, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ittasan és engedély nélkül motorozott a 18 éves nagyteveli fiatal

Ittasan és engedély nélkül motorozott a 18 éves nagyteveli fiatal

A pápai rendőrök elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányságra a 18 éves nagyteveli sofőrt.

Az eljárás adatai szerint 2019. július 6-án az esti órákban a Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Nagytevel egyik külterületi utcájában haladtak szolgálati gépkocsijukkal, mikor felfigyeltek egy feléjük bizonytalanul közlekedő motorosra. A rendőrök igazoltatni akarták a férfit, de elhajtott előlük. A körzeti megbízottak pár perccel később Nagytevel belterületén ismét észlelték a motorost, akit intézkedés alá vontak.

Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott, így őt a helyszínen elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra mintavétel céljából. Továbbá a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezik.

A 18 éves nagyteveli férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, míg az engedély nélküli vezetést szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Pápai Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

2019. November 10. 08:08, vasárnap | Helyi

Új eszköz került a rendőrautókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.