Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Szeptember 04. 13:38, hétfő | Helyi

Ittasan és bukósisak nélkül motorozott

Ittasan és bukósisak nélkül motorozott

Egy segédmotoros kerékpárt vezető sofőrt igazoltattak a rendőrök Gicen. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett.

Czere Zoltán rendőr főtörzsőrmester körzeti megbízott és járőrtársa Molnár László rendőr őrmester 2017. szeptember 2-án hajnalban Gicen egy segédmotoros kerékpárral közlekedő személyre figyelt fel, aki járművén szabálytalanul utast szállított és nem viselt bukósisakot. Az egyenruhások intézkedés alá vonták a 25 éves nagydémi férfit, amelynek során kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett. A sofőrt a rendőrök elfogták és mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, míg az engedély nélküli vezetés és egyéb közlekedési szabálysértések miatt az eljárást a kapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya folytatja le szabálysértési eljárás keretében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.