Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2024. Március 22. 09:02, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Itt van a Közösen Pápáért Egyesület összes képviselő-jelöltje

Itt van a Közösen Pápáért Egyesület összes képviselő-jelöltje

A listát - amelyen fele részben civil jelöltek szerepelnek - Grőber Attila polgármester-jelölt vezeti.

A 7-es körzetben Soós Imre tanító- testnevelő szakos pedagógus indul.

"35 éve él Borsosgyőrön, ahol mindig aktív közéleti szerepet vállalt. Ebben a választókerületben alapvető változásokat szeretnénk elérni. Ehhez olyan képviselőre van szükség, aki kezdeményezője, aktív irányítója lesz a választókerületben szükséges fejlesztéseknek. A Bocsor utca kiszélesítése, felújítása, Kéttornyúlak bekapcsolása pápai kerékpáros közlekedésbe, tovább nem halogatható feladatok. Soós Imre aktivitása, személyisége alkalmas arra, hogy valódi képviselője legyen a Bocsor, Kéttornyúlak és Borsosgyőr polgárainak" - írja róla az egyesület közösségi oldala.

A 8-as körzetben Vinczéné Nagy Gizella indul.

"Gizella a Magyar Honvédség hivatásos tagjaként szolgált több évtizeden keresztül. 47 éve él a Tókertben, ismeri a választókerületet, annak megoldásra váró feladatait és az ott élőket. Pártfüggetlen, civil jelöltként indul az önkormányzati választáson. Határozott meggyőződésünk, hogy a Tókertben és a Vajda-lakótelepen olyan képviselőre van szükség, aki szoros kapcsolatban van az ott élőkkel és segíteni tud mindennapi problémáik megoldásában.Ismerve a választókerület gondjait, bőven lesz feladat, de ezeket közösen képesek leszünk megoldani" - áll a jelölt bemutatásában.

A 10. választókerületben Süle Zsolt méretteti meg magát.

"Süle Zsolt egy évtizede önkormányzati képviselő, és a képviselő-testület egyik legaktívabb tagja.Több mint negyven éve él Pápán, ahol vállalkozóként dolgozik. Kiemelt feladatának tekinti az Öreghegy, Kishegy, Törzsökhegy, valamint az Igal-lakótelep és környékének felzárkóztatását és fejlesztését. Süle Zsolt azok közé tartozik, akik nagyon komolyan veszik a képviselői munkájukat, és mindent megtesznek, hogy a város lakóinak hangját hallassák. Következetesség, elkötelezettsége sokat segít majd a választókerület polgárainak abban, hogy valódi képviseletet kapjanak az önkormányzatban" - áll Süle Zsolt rövid bemutatásában.

A 2. körzetben Kerti Györgyi civil jelöltet indítják

"Kerti Györgyi személyi- és aerobic edző, emellett ruhaipari vállalkozást működtet. A munkájában meghatározó szerepet játszó támogató szándék az, amellyel a választókerület polgárait is képviselni fogja. Bizonyosak vagyunk abban, hogy közvetlensége, lendületes személyisége sokat segít a választókerület problémáinak megoldásában. Pápa városának szüksége van olyan képviselőre, aki elkötelezett a pápai sportélet megújításában" - írja a belvárosi jelöltről az egyesület.

Új belépő Molnár Bálint, aki Erzsébetvárosban méretteti meg magát, az 5. körzetben.

"Molnár Bálint egyetemista, mérnökinformatikus szakos hallgató. Pápán él, minden ehhez a városhoz köti. Amikor Pápa jövőjét tervezzük, akkor az is kötelességünk, hogy a fiatalokat bekapcsoljuk a helyi közéletbe, mert ők jelentik a jövőt, ők folytatják majd a város fejlesztését. Bizonyosak vagyunk abban, hogy Molnár Bálint fiatalos lendülettel fog dolgozni Erzsébetvárosért, annak megújulásáért és egy olyan városért, ahol otthon érzik majd magukat a fiatalok. Pápának, a pápai közéletnek szüksége van olyan tehetséges fiatalokra, akik összekötik a jelent a jövővel, mert egy a városunk, közös a jövőnk!" - írják róla.

Kovács Józsefet indítják Felsővárosban, a 6. körzetben.

"Kovács József híradástechnikai üzemmérnök, a pápai vadászrepülő ezred volt tisztje, nyugállományú őrnagy. Pápa közéletének több évtizede részese, formálója. Főiskola tanulmányait leszámítva egész életét szeretett szülővárosában élte. A Felsőváros képviselőjelöltjeként fontos számára, hogy legyen valódi képviselője ennek a városrésznek, olyan, aki mindent megtesz azért, hogy az utcák, a járdák, a terek megújuljanak. Biztosak vagyunk benne, hogy Kovács József figyelme, türelme, odaadó munkája segít majd az ott élőknek, hogy egy megújuló városrész polgárai legyenek" - áll a jelölt bemutatásában.

A Pápa Városi Televízió korábbi műsorvezetője indul el pártfüggetlen, civil jelöltként, az 1. körzetben

"Vadász Krisztina Pápán született, itt végezte iskoláit, egy rövid kitérő kivételével mindig szeretett városában élt. A Városi Televíziónál szerkesztőként, műsorvezetőként dolgozott két évtizedig.Ismeri a várost, annak lakóit, vállalkozásait, beruházásait, a város ismeri és szereti őt. Képviselőjelöltként, megválasztott képviselőként szeretné pártatlanul képviselni a pápaiakat. Mindezt annak érdekében, hogy aki itt él, valóban jól és otthonosan érezze magát! Azon fog dolgozni, hogy szebbé, vonzóbbá, biztonságosabbá és élhetőbbé tegye a „város szívét”, a Belvárost" - áll Vadász Krisztina bemutatásában.

Vonnák Andrea szintén pártfüggetlen jelöltként száll harcba a Tókertben, a 4. választókörzetben.

"Vonnák Andrea informatikus könyvtáros, múzeumpedagógus. Múzeumi munkája során harminc éven át próbált a helyi közművelődés helyzetén javítani, a Kékfestő Múzeum munkatársaként pedig arra törekedett, hogy Pápa városát felhelyezze az indusztriális turizmus térképére.Pápa egy örökké tartó szerelem, ezért a tókertiek képviselete mellett fontos számára, hogy minden pápai érezze magát valóban otthon, ebben a gyönyörű városban" - áll a jelölt rövid bemutatásában.

A 9. választókörzetben egy korábbi ügyészt indít az egyesület.

"Dr. Marton István jogász, volt ügyész lesz a 9. választókerület, a Kilián-lakótelep és környékének ellenzéki képviselőjelöltje. Bizonyosak vagyunk benne, felkészültségével, szakmai tudásával és közvetlenségével sokat segít majd a választókerület polgárainak, hogy valódi képviselethez jussanak az önkormányzatban. Segítségével otthonosabb, élhetőbb környezetet lehet majd teremteni" - írják róla.

Grőber Attila is rajthoz áll egyéni választókörzetben, a Huszár lakótelepen méretteti meg magát, a 3-as körzetben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.