Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Június 30. 12:11, szombat | Helyi
Forrás: PÁNKE

Itt a nyár, itt a (nagy)család!

Itt a nyár, itt a (nagy)család!

A PÁNKE Családi Napot szervez a Népesedési Világnap alkalmából július 7-én szombaton. Mindenkit szeretettel várnak, aki kellemes kikapcsolódásra, pihenésre, szórakozásra vágyik!

Idén immár harmadik alkalommal kerül sor a Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) nyári nagyszabású rendezvényére, melyre szeretettel várjuk a város és környező települések minden kis- és nagy családját, fiatalokat, időseket, gyermeket nevelőket és gyermeket még csak tervezőket.

Ezúttal július 7-én, az Acsády Ignác Szakképző Iskola területén kerül sor a Családi Napra.
A PÁNKE tagjai idén is változatos programokkal készültek, a szórakoztató műsoroktól a sportos vetélkedőkön át a komolyabb témákig, a látogatók igényeit és szórakozását tartva szem előtt.
A PÁNKE meghívására idén Deákné B. Katalin, a Tudatos Szülő Nevelési Módszer kidolgozója, az "Anya taníts engem!" című sikerkönyv szerzője érkezik városunkba, vele 14:00 órától találkozhatnak az érdeklődők. Kísérő programként a nap folyamán lesz kézműves foglalkozás, arcfestés, csillámtetoválás, véradás, több mint 100.000,- Ft összértékű tombola... és gyerekzsivaj, jókedv, baráti hangulat. A napot egy könnyed és jó szórakozást ígérő élőzenés bál zárja.

A PÁNKE ezúton is kifejezi köszönetét a résztvevőknek, fellépőknek, akik ebben az évben is ingyen, jótékonysági alapon vállalják a rendezvényen való megjelenést, fellépést. Köszönetünket fejezzük ki a program szervezésében és lebonyolításában résztvevő önkénteseknek. Köszönjük szponzorainknak, támogatóinknak, hogy adományaikkal, hozzájárulásaikkal, illetve felajánlásaikkal hozzájárultak a rendezvény megvalósításához.

A program ITT megtekinthető!

Címkék: családi nap, pánke

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.