Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Szeptember 26. 14:01, szombat | Helyi
Forrás: Pápa-ma.hu

Ismét nő az aktív esetszám Pápán

Ismét nő az aktív esetszám Pápán

A tegnapi után, ma, szeptember 25-e délutánra ismét 5-tel emelkedett a fertőzöttek száma Pápán, így 29 zárlat van hatályban jelenleg, mivel 2 személy esetében viszont feloldották a zárlatról szóló határozatot.

A legfrissebb adatok az elkülönítés alatt állók számának az eddiginél nagyobb mértékű emelkedéséről szólnak: 12 ilyen határozatot adott ki a hatóság az elmúlt 24 órában, 4 esetben megszüntették az elkülönítést, egy korábbi elkülönítés alatt állót pedig zárlat alá helyeztek.

Az újonnan regisztrált pozitív esetekhez kapcsolódóan a járványügyi megfigyelések száma is megnőtt, 28-an kerültek megfigyelés alá, 1 ilyen karantént meghosszabbítottak, 1-et kérelemre feloldottak, 20 pápai megfigyelése pedig lejárt.
Összességében 186-an vannak pillanatnyilag karanténban a városban, ebből 29 a zárlat, 38 az elkülönítés és 119 a járványügyi megfigyelés.

Címkék: járvány, koronavírus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.