Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. December 05. 16:59, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Ismerősétől lopott gázolajat, a rendőrök elfogták a szanyi férfit

Ismerősétől lopott gázolajat, a rendőrök elfogták a szanyi férfit

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentést követő másfél órán belül kutatást tartottak az elkövetőnél.

A pápai sértett 2022. december 4-én reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy pár nappal korábban egy ismerőse gépkocsival megjelent a Pápa környékén található mezőgazdasági udvarán és onnan feltehetően üzemanyagot lopott közel százezer forint értékben. Az egyenruhások azonnal a feltételezett elkövető lakcímére indultak, ahol kutatást tartottak. A 23 éves fiatalember udvarán, az egyik melléképületben egy üres és egy üzemanyaggal teli húsz literes műanyag kannát találtak, amelyek mellett egy üzemanyaglopáshoz alkalmas flexibilis cső is volt. Ezeket a nyomozók lefoglalták, a szanyi lakost pedig elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte, hogy 2022. december 2-án este megjelent a sértett mezőgazdasági telepén, ahonnan a lefoglalt műanyag cső segítségével kettő húsz literes műanyag kannába üzemanyagot szívott le az egyik kombájnból, majd a kannákat hazavitte és az egyik adag gázolajat beletöltötte a saját gépkocsijába.

Az elkövető ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

A kép csak illusztráció

Címkék: gázolaj, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.