Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Március 30. 18:33, péntek | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Irodát nyitott a Jobbik Pápán

Irodát nyitott a Jobbik Pápán

Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő és Erőss Bulcsú önkormányzati képviselő sajtótájékoztatón mutatta be a Jobbik Pápai Alapszervezetének új irodáját.

Erőss Bulcsú örömét fejezte ki, hogy 2008 óta, a Jobbik Pápai Alapszervezetének megalakulása óta sikerült egy saját irodához hozzájutnia. - Most már elmondhatjuk, hogy a Fidesz és az MSZP után nekünk is van saját irodánk Pápán. Állandó ügyelet szeretnénk bevezetni, hogy minden állampolgári igényt minél hamarabb tudjunk regisztrálni és lehetőség szerint megoldani - fogalmazott a politikus.

A Jobbik a sajtótájékoztatóit, taggyűléseit is a pénteken megnyílt irodában kívánja tartani. Erőss Bulcsú bízik abban, hogy minél nagyobb számban fogják itt felkeresni őket problémáikkal, kérdéseikkel, esetleges kritikáikkal.

Ferenczi Gábor elmondta, a Jobbik számára fontos a személyes kapcsolattartás az állampolgárokkal. Bízom abban, hogy Pápa városában is nagy előrelépést fog jelenteni ez az iroda és elmélyül majd a Jobbik és a pápai lakosság közti kapcsolat.

Az országgyűlési képviselő kitért arra is, hogy a Jobbik a 2012-es évet többek között arra szánja, hogy minél több településen megtalálható legyen a párt képviselete. - Jobbikos iroda nyílt idén Dabronyban, Devecserben és Tüskeváron, a közeljövőben pedig Várpalotán, Sümegen és Tapolcán is várható irodanyitás.

Ferenczi Gábor fontosnak tartotta elmondani, hogy kiemelten kezelik azokat a kis vidéki körzeteket, melyek a járási központok kialakítása után kisebb szerepet kapnak majd. - Sajnálatos módon lehetséges, hogy talán csak a Jobbik biztosít majd lehetőséget az ilyen településeken élőknek arra, hogy problémáikat magasabb szintre tudják vinni.

A Jobbik Pápai Alapszervezete Kiss Zoltán mártír családjától bérli irodáját a Deák Ferenc utcában.

Címkék: iroda, jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.