Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Június 09. 13:23, szombat | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu (Sz.Zs.)

Iparos és családi nap - Képgalériával

Iparos és családi nap - Képgalériával

Pápa és Térsége Ipartestület idén is megrendezte a hagyományosnak mondható rendezvényt. A bizonytalan időjárás ellenére szép számú közönség látogatott ki a Malom-tó Horgász és Szabadidőparkba.

A tavalyi jubileumi iparos napután visszafogottan, az testület székházában ünnepeltek volna az iparosok - kezdte köszöntőjét Szabó Tibor, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke. Ám a felajánlások, támogatások és az iparosok segítsége, összefogása nyomán mégis nagyszabású, számos programot felvonultató rendezvény szerveződött. Szabó Tibor beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik munkájukkal, vagy adományaikkal segítették az iparos és családi nap létrejöttét.

Az idei rendezvényen is megmutathatták magukat helyi cégek, vállalkozások. A színes programok között volt rendőrségi bemutató, néptánc, salsa, musicalek, tangóharmonikás, thai boxosok és a Diamond Fitness Wellness Szépség Klub zumba bemutatója. A gyermekeket pónilovaglás és légvár várta, de a bátrabbak a tűzoltóság járművébe is beszállhattak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék