Városlista
2021. október 17, vasárnap - Hedvig

Hírek

2012. Január 13. 14:42, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Indul az új show - az RTL már csak Stohl Andrásra vár?

Indul az új show - az RTL már csak Stohl Andrásra vár?

Az már szinte biztos, hogy az RTL Klub újabb alcsatornát indít RTL 2 néven, azt azonban még homály fedi, hogy mikor és milyen produkciókat tűz majd képernyőre.

Konkrétumokról egyelőre nem szól a fáma, azonban szárnyra kapott a pletyka, miszerint a Szombat esti láz ismét látható lesz a képernyőn.

Csonka András remekül alakított a villában a rögtönzött Szombat esti láz műsorvezetőjeként, ezért kézenfekvő lenne a továbbiakban is vele dolgozni.

- Mivel az RTL Klub még a műsor indulását sem jelentette be hivatalosan, konkrétumokkal én sem tudok szolgálni - kezdte az Új Ásznak Csonka András. - Életem egyik meghatározó eseménye volt, amikor 2006-ban Keleti Andreával megnyertük a táncversenyt. Mellesleg ki lenne az a bolond, aki nem vállalná el, ha felajánlanák neki ezt a szerepet - titokzatoskodott a színész.
A táncos műsor házigazdájának azonban elsősorban Stohl Andrást emlegetik, hiszen körülbelül a csatorna indulásával egyidejűleg szabadul a börtönből. Mivel a továbbiakban is számít az RTL Klub a színészre, szinte kézenfekvő választás lenne a műsorvezetői szerepre. Stohl András ügyvédje, dr. Ruttner György véleménye szerint is egy nagy volumenű, élő show-ban állná meg ügyfele legjobban a helyét.

- Egy ilyesfajta műsor nagyon speciális adottságot igényel, és nem sokan vannak, akik ezt tudják - nyilatkozta korábban a napilapnak az ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.

2021. Október 12. 08:47, kedd | Bulvár

Pink a 21. század legtöbbet játszott női előadója Nagy-Britanniában

Pink a 21. század legtöbbet játszott női előadója Nagy-Britanniában a PPL szerzői jogi csoport közlése szerint.