Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2024. Március 13. 17:06, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Íme a Közösen Pápáért Egyesület belvárosi képviselő-jelöltje!

Íme a Közösen Pápáért Egyesület belvárosi képviselő-jelöltje!

A Pápa Városi Televízió korábbi műsorvezetője indul el Grőber Attila csapatában, pártfüggetlen, civil jelöltként.

"Vadász Krisztina Pápán született, itt végezte iskoláit, egy rövid kitérő kivételével mindig szeretett városában élt. A Városi Televíziónál szerkesztőként, műsorvezetőként dolgozott két évtizedig.Ismeri a várost, annak lakóit, vállalkozásait, beruházásait, a város ismeri és szereti őt. Képviselőjelöltként, megválasztott képviselőként szeretné pártatlanul képviselni a pápaiakat. Mindezt annak érdekében, hogy aki itt él, valóban jól és otthonosan érezze magát! Azon fog dolgozni, hogy szebbé, vonzóbbá, biztonságosabbá és élhetőbbé tegye a „város szívét”, a Belvárost" - áll Vadász Krisztina bemutatásában.

"Lehullt a lepel. Igen, én is indulok független önkormányzati képviselőjelöltként a Közösen Pápáért Egyesület támogatásával. Örömmel vettem Grőber Attila megkeresését. És örömmel vagyok tagja egy szimpatikus, jó társaságnak, akik ha Önök is szeretnék/Ti is szeretnétek sokat tudnak tenni a városért. Grőber Attilát emberséges embernek, nagyszerű tanárnak tartottam mindig és tartom ma is. Közéleti megnyilvánulásai számomra a humánumról és a tiszteletteljes kommunikációról szóltak. Így szeretnék én is szólni az emberekhez. Célom, hogy az Önök véleményét/a Ti véleményeteket képviseljem. Szeretném, ha a belváros újra a Város Szíve lenne, ehhez pedig olyan javaslatokkal, ötletekkel állunk elő, ami haladást hozhat minden téren.

Egy későbbi posztban írok ezek részleteiről és az elérhetőségeimről. Remélem találkozunk és beszélgetünk az utcán, az általunk szervezett utcafórumokon és egyéb eseményeken! Szeretném, ha a pápaiak hallatnák a hangjukat! Szeretném, ha tolmácsolhatnám a belváros lakosainak és üzlettulajdonosainak észrevételeit, problémáit, javaslatait! Előre is köszönöm a támogatást! Maradok pártatlanul a pápaiak pártján." - írja Vadász Krisztina.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.