Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Augusztus 09. 20:47, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Így újítanák meg a belvárosi utcát

Így újítanák meg a belvárosi utcát

Pápa polgármestere a közösségi oldalán tett közzé három látványos képet, amelyek a Fő utca megújítására vonatkozó tervezői elképzeléseket mutatják be.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Áldozó Tamás tavaly novemberben beszélt arról, hogy megkezdik a Kossuth utca megújítának tervezését. A polgármester most a facebookon azt írja, hogy nemcsak a Kossuth utca, hanem más belvárosi utcák megújításának tervein is dolgoznak, elsőként a Fő utcára vonatkozó tervezői elképzeléseket tette közzé.

Nekünk nagyon tetszenek, különösen azért, mert sok-sok fa van a képeken, melyekből valljuk be, hiány van a pápai belvárosban. Reméljük - ahogy a mi elképzeléseinken is szerepelt - a Kossuth utcán is lesz lehetőség zöld felületek elhelyezésére.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 11:54, hétfő | Helyi

Újabb állandó kiállítás újul meg a Kékfestő Múzeumban

3 millió forintból modernizálják az állandó tárlatot, amely nem az első kiállítása a múzeumnak, amely új köntösben várja majd a látogatókat.

2019. Október 21. 11:03, hétfő | Helyi

Valami történt a Kisligetnél

Rendőrségi szalaggal zárták le a pápai park egy részét, több rendőrautó is a helyszínen van.

2019. Október 21. 11:00, hétfő | Helyi

Módosul a menetrend az őszi ünnepnapok idején

Az október 23-i és a november 1-jei ünnepnapokon, valamint az őszi szünet ideje alatt változik a helyközi és a Volánbusz üzemeltetésében lévő helyi járatok közlekedési rendje.

2019. Október 21. 08:25, hétfő | Helyi

Átvették megbízólevelüket a frissen megválasztott önkormányzati képviselők

Dr. Édes Ágnes, a Helyi Választási Bizottság elnöke hétfőn reggel átadta a megbízólevelet a múlt vasárnapi önkormányzati választáson mandátum szerzett képviselőknek.