Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. Augusztus 09. 20:47, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Így újítanák meg a belvárosi utcát

Így újítanák meg a belvárosi utcát

Pápa polgármestere a közösségi oldalán tett közzé három látványos képet, amelyek a Fő utca megújítására vonatkozó tervezői elképzeléseket mutatják be.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Áldozó Tamás tavaly novemberben beszélt arról, hogy megkezdik a Kossuth utca megújítának tervezését. A polgármester most a facebookon azt írja, hogy nemcsak a Kossuth utca, hanem más belvárosi utcák megújításának tervein is dolgoznak, elsőként a Fő utcára vonatkozó tervezői elképzeléseket tette közzé.

Nekünk nagyon tetszenek, különösen azért, mert sok-sok fa van a képeken, melyekből valljuk be, hiány van a pápai belvárosban. Reméljük - ahogy a mi elképzeléseinken is szerepelt - a Kossuth utcán is lesz lehetőség zöld felületek elhelyezésére.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 05. 14:21, péntek | Helyi

Enyhítés a pápai idősotthonokban is - Részlegesen feloldották a látogatási tilalmat

A Nemzeti Népegészségügyi Központ június 3-ai határozata alapján a látogatási tilalmat feloldották, új szabályokkal lesznek látogathatók a szociális intézmények.

2020. Június 04. 19:38, csütörtök | Helyi

Száz éve gyászba borult az ország - A trianoni békediktátumra emlékeztek Pápán

A trianoni békediktátum 100. évfordulóján, a Nemzeti Összetartozás Napján szerveztek megemlékezést Pápán, az Országzászló Emlékműnél.

2020. Június 04. 12:40, csütörtök | Helyi

Járdára lóg, füvön áll az autó - Repkednek a büntetések és a figyelmeztetések

Egyre-másra érkeznek az olvasói üzenetek, amelyekben arra panaszkodnak, hogy olyanokért szabnak ki büntetéseket a pápai közterület-felügyelők, amelyekért korábban nem járt még csak figyelmeztetés sem.

2020. Június 03. 15:39, szerda | Helyi

Kis mértékben nőtt a karanténba helyezett személyek száma

Jelenleg 27-en vannak járványügyi megfigyelés alatt a városban.