Városlista
2019. augusztus 26, hétfő - Izsó

Hírek

2019. Augusztus 09. 20:47, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Így újítanák meg a belvárosi utcát

Így újítanák meg a belvárosi utcát

Pápa polgármestere a közösségi oldalán tett közzé három látványos képet, amelyek a Fő utca megújítására vonatkozó tervezői elképzeléseket mutatják be.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Áldozó Tamás tavaly novemberben beszélt arról, hogy megkezdik a Kossuth utca megújítának tervezését. A polgármester most a facebookon azt írja, hogy nemcsak a Kossuth utca, hanem más belvárosi utcák megújításának tervein is dolgoznak, elsőként a Fő utcára vonatkozó tervezői elképzeléseket tette közzé.

Nekünk nagyon tetszenek, különösen azért, mert sok-sok fa van a képeken, melyekből valljuk be, hiány van a pápai belvárosban. Reméljük - ahogy a mi elképzeléseinken is szerepelt - a Kossuth utcán is lesz lehetőség zöld felületek elhelyezésére.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 25. 18:51, vasárnap | Helyi

Husqvarna Profinap az Andl Kft-nél - Nemcsak profiknak!

Rajong a Husqvarna kerti gépekért? Vagy még csak most ismerkedik a svéd márkával?

2019. Augusztus 23. 15:12, péntek | Helyi

Megnyílt a kortárs kínai festőművészek pápai kiállítása

Az Új Tengeri Selyemút - Magyarország neves kínai festőművészek szemével című tárlatot a magyar-kínai diplomáciai kapcsolatfelvétel 70. évfordulója alkalmából állították össze, az Esterházy-kastélyban.

2019. Augusztus 23. 14:28, péntek | Helyi

Süle Zsolt: Jelentős a város lélekszám-csökkenése

A jobbikos politikus az őszi önkormányzati választás és a legutóbbi képviselő-testületi ülés kapcsán hívta össze a sajtó képviselőit.

2019. Augusztus 23. 13:24, péntek | Helyi

Egy lekaraktergyilkolt, meglincselt pápairól

Az Elsősorban pápai Városbarát Egylet (EpVE) augusztus 22-i ankétján egy kevésbé ismert, 170 esztendővel ezelőtti szomorú helyi történésről beszélgettek az EpVE önkéntesei, felvetve egy emlékjel ötletét is.