Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Szeptember 28. 07:49, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Így néz ki a magasból az épülő 83-as út

Így néz ki a magasból az épülő 83-as út

Az új, 2x2 sávos út átadása 2023-ban lesz.

Aki járt Győr irányában mostanában, az láthatta, hogy jelentős erőforrásokat vonultatnak fel a kivitelező cégek az új 83-as út építése során. Ennek köszönhetően látványosan halad is a munka, építik a 36 kilométeres út alapján, valamint készülnek a különszintű csomópontok is, ahogy az a fenti képen is jól látszik.

A 83-as számú főút Pápa és Győr közötti szakasza 2x2 sávos főúttá épül át, 30 hónap alatt. A kivitelezés két részből áll, az első rész a Pápa és Tét közötti 19 kilométeres szakasz, amelyhez kapcsolódik az 1,5 kilométeres repülőtéri bekötőút. A második szakasz Téttől tart Győrig, 17 kilométer hosszúságban. A két szakasz kivitelezése egyidőben zajlik.

Fotó: Dömötör Csaba - Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék