Városlista
2021. március 3, szerda - Kornélia

Hírek

2020. December 09. 11:44, szerda | PR

Így lesz egyszerű az év végi készletezés az irodában

Így lesz egyszerű az év végi készletezés az irodában

Közeleg az év vége és ilyenkor minden irodában elvégzik a készletek felmérését, és összeírják a jövő évi szükségletket. Ha nem akarsz a rendeléssel napokat eltölteni, akkor válassz egy olyan céget, mint az Inkton.

Mutatjuk, miért.

Az irodavezetők rémálma ez az időszak, mert december elején indulnak meg a készletezések. Ennek során fel kell mérni, hogy mi van még az irodában, beleértve a főnökségnek fenntartott nassolni valókat és ásványvizet, de a papírt is a nyomtatóba, vagy éppen a nyomtató patronokat.

Mivel sokféle termékről van szó, általában több helyről kell elvégezni a jövő évi rendelést és meglehetősen macerás mindent külön nyomon követni. Az év végi hajrá közepén ez tovább nehezíti az irodavezetők helyzetét, ami feszültségekhez és hibákhoz is vezet. Éppen ezért érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy egyszerűsítsd a dolgodat. Szerencsére vannak boltok, amik leveszik a válladról ezt a problémát.

Átvágni a gordiuszi csomót

Nem kell multinacionális áruházlánchoz fordulnod, hogy egy helyről el tudd végezni a rendelést. Az Inkton például egy olyan online boltot üzemeltet, amiben minden terméket egy helyen megtalálsz az iroda problémamentes üzemeltetéséhez. Az Inkton magánszemélyeket is kiszolgál, de van egy kifejezetten cégellátásra szakosodott részlege, amiben a takarítástól a számítástechnikai készülékeken át az irodai élelmiszercikkekig bármit megtalálsz. Ha kávéfőzőre vagy kisebb irodatechnikai felszerelésre van szükséged, náluk akkor is jó helyen jársz.

Tintapatron garanciálisan

Attól függően, hogy milyen volumenű nyomtatás történik az irodában, a tintapatronok akár komoly tételt is képezhetnek egy iroda éves költségvetésében. Ha szeretnél kicsit faragni a kiadásokon, akkor érdemes utángyártott tonert vásárolni. Ezek a nyomtató alkatrészek elérik az eredeti tonerek minőségét, hiszen az eredeti tintakazetták újra töltésével készülnek, ám jóval kedvezőbb áron érhetőek el.

Az Inkton ebben is partnered lehet, mert nem csak forgalmazza, hanem garanciálisan szervizeli is az utángyártott tintapatronokat. A kiürült patronok miatti veszélyeshulladék probléma sem téged terhel, hiszen a cég visszaveszi a kiürült tonereket is.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 14:34, csütörtök | PR

Kések a mindennapokra és szakembereknek

Kevés olyan használati tárgy van, melyet annyira gyakran használunk, mint egy kés. Bár talán észre sem vesszük, a leggyorsabban kopó otthoni univerzális eszközünkről van szó.

2021. Február 25. 14:31, csütörtök | PR

Otthoni Húsvét

A húsvét a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, mely során Jézus feltámadásáról emlékezünk meg.

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Február 15. 18:02, hétfő | PR

Láss tisztán az idei évet illetően!

A munkaidő naptár 2021-es évben is hatalmas segítség lehet, amikor megtervezed a szabadnapok kivételét.