Városlista
2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2018. Szeptember 07. 08:34, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Igazi vásári hangulat a Fő téren - Remekül sikerült az első igazi piaci nap

Igazi vásári hangulat a Fő téren - Remekül sikerült az első igazi piaci nap

Az árusok és a vásárlók számát látva, valamint az igazi vásári hangulatot érezve kijelenthetjük, nagyon jól sikerült az első Fő téri igazi piaci nap, melyhez az időjárás is kegyes volt.

Kedden elmosta az eső a legelső piaci napot, ennek ellenére azért volt néhány árus és vásárló, akik kimerészkedtek a térre. A mai nap tekinthető azonban mérvadónak, ezért írjuk azt, hosz az első "igazi" piaci nap, hiszen ma az időjárás is kegyeibe fogadta az árusokat és vásárlókat, akik bizony nagyon szép számban kilátogattak a piac ideiglenes helyszínére.

Az árusító kocsik is bőséggel megteltek gyümölcsökkel, zöldségekkel, tojással, hagymával, burgonyával, de lehetett kapni diót és füstölt árut is, mint ahogy azt a piac régi helyszínén megszokhattuk. Ami viszont újdonság volt, az az igazi vásári hangulat, hangok és forgatak, egy gyönyörű helyszínen. Pedig egyelőre csak a vásár egyik fele költözött a Fő térre, a ruha árusok októberben hagyják el régi helyüket.

Nézegesse a ma reggeli képeinket és ha kedvet kapott piaconzi, látogasson ki a Fő térre, ha siet, talán még odaér!

Címkék: fő tér, piac, vásár

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 02. 08:37, szombat | Helyi

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

A viharos erejű szél miatt a REND Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy a zenekar és a közönség biztonsága érdekében nem tartják meg a koncertet.

2022. Július 01. 12:48, péntek | Helyi

Több súlyos bűncselekményt is elkövetett a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

2022. Június 30. 10:11, csütörtök | Helyi

Több ezer embert várnak a hétvégi REND Fesztiválra

A Dunántúl egész területéről érkeznek látogatók Pápára, de minden helyi érdeklődőt is szeretettel várnak a szervezők az egyébként ingyenesen látogatható programokra.