Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Augusztus 05. 12:01, szerda | Belföld
Forrás: mti

Idén nem lesz Nagy Sportágválasztó

Idén nem lesz Nagy Sportágválasztó

A szervezők a tavaszi után az őszi eseményt is törölték, így idén nem lesz Nagy Sportágválasztó.

Az eddig 25 alkalommal megrendezett rendezvény házigazdái kedden jelezték, hogy a koronavírus-járvány miatt úgy döntöttek, nem tartják meg a szeptember 11-12-re kiírt eseményt. Hírlevelük szerint folyamatosan figyelték a járvány alakulását, és ennek alapján határoztak.

"Úgy látjuk, hogy a rendezvény időpontjáig a helyzet sajnos nem sokat fog javulni, így pedig kockázatos lenne egy ilyen nagy horderejű esemény megrendezése" - olvasható a sportagvalaszto.hu-n. Mindehhez azt is hozzátették, hogy az előzetesen augusztus 15-ig meghirdetett szabályozásokon bizonytalan ideig továbbra sem enyhít a magyar kormány, "ami további felelősségteljes viselkedésre és a szabályok betartására hívja fel a figyelmet".

A Nagy Sportágválasztón az érdeklődők rengeteg sportággal ismerkedhetnek meg, a legutóbbi, 25. rendezvényen több mint százat lehetett kipróbálni ingyenesen tavaly szeptemberben a kőbányai Merkapt Sportközpontban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.