Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Június 07. 08:57, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Idén is lesz közös meccsnézés a kastélyudvaron

Idén is lesz közös meccsnézés a kastélyudvaron

A részben hazai rendezéső Európa Bajnokság minden mérkőzését közvetítik az Esterházy-kastély udvarán felállított sátorban.

Öt évvel ezelőtt láthattuk legutóbb a magyar válogatottat világversenyen, sok pápai szép emlékeket őriz 2016-ból, a kastélyudvaron megélt közös pillanatokból. Akkor csoportelsőként jutott tovább a nemzeti tizenegy Portugáliát, Izlandot és Ausztriát is magam mögé utasítva. Ezúttal még nagyobb csoda lenne a továbbjutás, hiszen három olyan csapattal találkozik a válogatott, amelyik a végső győzelemre is esélyes (Portugália, Franciaország és Németország).

A szurkolókon biztosan nem fog múlni semmi, nagyon sokan lesznek jelen a helyszínen, akinek viszont erre nincs lehetősége, mégis szeretné megtekinteni a mérkőzéseket nagyobb társaságban, annak idén is lesz erre lehetősége az Esterházy-kastély udvarán felállított sátorban, ahol nemcsak a magyar meccseket, hanem az EB összes mérkőzését élőben közvetítik.

A járványügyi korlátozások miatt maximum 500 fő beengedésére lesz lehetőség, a szervezők azt javasolják, hogy a magyar meccsekre időben érkezzenek meg a szurkolók, hiszen a létszámkorlátot szigorúan be fogják tartani. Cserében védettségi igazolványra nem lesz szükség a belépéshez. A sátorban büfé is a szurkolók rendelkezésére áll majd - tudtuk meg Boros Katalintól, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.