Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. December 19. 18:32, hétfő | Helyi

Idén is a pápai állatmenhelynek gyűjtött a Jobbik ifjúsági tagozata

Idén is a pápai állatmenhelynek gyűjtött a Jobbik ifjúsági tagozata

A tavalyi nagy sikerű gyűjtést folytatva, a „Tiszta Szívvel” elnevezésű kampány keretében adományokat gyűjtött a Jobbik Magyarországért Mozgalom pápai ifjúsági tagozata, az egyik helyi bevásárlóközpontban.

Az adományokkal a Második Esély Állatmentő Alapítványt támogatták, tartós használati cikkekkel. - Örömmel tapasztaltam, hogy idén Pápán rengeteg civil és politikai szervezet rendezett valamilyen adománygyűjtést a rászorulóknak. Mi idén is a „kimaradt űrt töltöttük be” azaz, az állatmenhelyeket próbáltunk segíteni, ahol szintén nagy-nagy szükség van önkéntesek adományaira, mivel rengeteg szomorú sorsú, kidobott kutyáról, macskáról kell gondoskodnia az alapítványnak, és gondoltuk segítünk nekik. Fontos, hogy készpénzt nem fogadtunk el, csak állateledelt és meleg takarókat – tudtuk meg Töreki Milántól, a Veszprém megyei ifjúsági tagozat elnökétől.
Pontosan ez a karácsony ünnepe, hogy segítünk egy rászoruló társadalmi csoporton, és öröm látni, hogy a „pártcsatározások” háttérbe szorulnak, és erre a kis időre ugyan, de a megbékélésen és a társadalmi összefogáson van a hangsúly. – tette hozzá Süle Zsolt, a Jobbik önkormányzati képviselője, aki szintén segítette a gyűjtés folyamatát.

A legkisebbektől a legnagyobbakig adakoztak, volt, aki egy kis száraz táppal, de akadt olyan is, aki tálcányi konzervvel állt az ügy megvalósulása mellé. Az adományozóknak szaloncukor és karácsonyi üdvözlőlap volt a jutalma.
Töreki Milán, hozzátette, a jövőben nagyobb hangsúlyt fog kapni az állatkínzással szembe fellépés a részükről, mivel az állatmentők munkatársai tájékoztatták, hogy Pápán és környékén sajnálatos módon történtek ilyen esetek az elmúlt időszakban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.