Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Március 08. 13:24, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Omegahirek.hu

Hónapokkal ezelőtt kitervelhette a gyilkosságot a nemesgörzsönyi férfi

Hónapokkal ezelőtt kitervelhette a gyilkosságot a nemesgörzsönyi férfi

Bestiális tettét vélhetően nem hirtelen felindulásból követte el a 41 éves férfi, hanem már hónapokkal ezelőtt kitervehette, a helyiek szerint ugyanis ekkor ásta ki azt az emésztőt, melybe felesége maradványait rejthette.

Az omegahirek.hu hírportál ír arról, a meggyilkolt nő barátnőjére hivatkozva, hogy Éva korábban többször is panaszkodott neki férjére, aki nem egyszer azt mondta neki, úgyis megszabadul tőle, egyszer agyonüti. Az egyik közeli szomszéd úgy tudja, a gyilkos vallomásában elmondta, valóban így végzett feleségével, akkora erővel ütötte meg, hogy rögtön meghalt, utána tüntette el a testet. A gyerekek a házban aludtak, kint "dolgozott" egész éjszaka az udvaron álló istállóban. - Neylonnal takart le mindent, hogy ne hagyjon nyomot, amit a végén elégetett, ahogy a szégény nő maradványait is, a kazánban. Csak utólag áll össze a kép, hogy hónapokkal ezelőtt, amikor az emésztőgödröt kiásta, talán már tervezhette, hiszen itt szabadult meg az utolsó nyomoktól - idézi a nőt a portál.

A nyomozók kedden 14 órakor fejezték be a helyszíni szemlét, de arról továbbra sincs semmilyen hivatalos információ, hogy megtalálták-e a nő maradványait. Az omegahírek ugyanakkor úgy értesült, a gyiklos részletes beismerő vallomást tett, így azt jól tudták a helyszínelők, hol és mit kell keresniük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.