Városlista
2021. május 14, péntek - Bonifác

Hírek

2011. December 20. 07:29, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Holttestre bukkantak a melléképületben

Holttestre bukkantak a melléképületben

Egy férfi holttestére bukkantak a tűzoltók hétfő délután egy szombathelyi családi ház melléképületében keletkezett tűz oltása közben – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A tüzet már eloltották, de a tűzvizsgálat még tart, és a rendőrség is helyszínel. A tűz keletkezésének okát és a férfi halálának körülményeit szakértők vizsgálják – fűzte hozzá Szabolcsi Zsolt, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Az őrnagy tájékoztatása szerint a szombathelyi tűzoltókat a Petőfi-telepen a Vidos József utcában lévő családi ház melléképületében keletkezett tűzhöz riasztották; a helyiség bútorzata és egyéb berendezési tárgyak égtek. Mint mondta, kollégái már kihoztak a helyiségből egy gázpalackot, amikor észrevették a férfi holttestét.

A szóvivő tájékoztatása szerint az épület nem égett le. Azt valószínűleg csak az igazságügyi szakértő tudja majd megállapítani, hogy a férfi halála összefüggésbe hozható-e a tűzesettel.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 14. 14:05, péntek | Kék hírek

Elfogtak egy késelőt a fővárosban

Megszúrtak egy férfit Budapesten, a XV. kerületben csütörtök délután, a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.

2021. Május 14. 12:03, péntek | Kék hírek

Letartóztatta a bíróság a volt labdarúgó megölésével gyanúsított három férfit

Elrendelte a letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a három férfinak, akit egy volt labdarúgó megölésével gyanúsítanak - tudatta a Fővárosi Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2021. Május 14. 06:35, péntek | Kék hírek

Ellopta, majd visszament, hogy eladja a láncfűrészt a tulajdonosának

Gyanúsítottként hallgatták, ki az egri férfit a nyomozók.

2021. Május 13. 11:43, csütörtök | Kék hírek

Négy elfogatóparancs ellenére autót lopott - VIDEÓ

Nem zavartatta magát az a férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt kiadva; ellopta főnöke autóját. A budapesti rendőrök az elkövetők mellett az eltulajdonított gépkocsit is megtalálták.