Városlista
2019. november 12, kedd - Jónás, Renátó

Hírek

2019. Június 21. 19:01, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Holttestet találtak Mezőlaknál!

Holttestet találtak Mezőlaknál!

A rendőrség megerősítette: a korábban megtalált emberi láb a most megtalált testhez tartozik.

Újra rendőrök lepték el a Mezőlakra vezető utat, ugyanis ma délután megtalálták annak a férfinak a holttestét, akinek a lába egy héttel ezelőtt került elő, amikor egy autós kerékcsere közben észrevette azt az árokparton. Megkeresésünkre a rendőrség megerősítette értesüléseinket, azt írják, Mezőlak külterületén egy holttestre bukkantak, mely a korábban a közelben megtalált emberi testrészhez köthető. A rendőrség az ügy körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálja - írják.

Bővebb tájékoztatást azonban nem adhattak, így azt továbbra sem lehet tudni, hogy ki lehetett az illető. Korábban azt találgatták, hogy vonat gázolhatta el a félfit és állatok hordták szét a testrészeit, így került a láb az árokpartra. Ám a megtalált testet nem a sínek közelében találták meg, ahogy az a képünkön is látszik, így továbbra is csak találgatni lehet, hogy miként halhatott meg a férfi. Úgy tudjuk, arra gyanakszanak, hogy hajléktalan lehetett az illető, ezért nem jelentette senki az eltűnését.

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 15:11, hétfő | Helyi

Balesetet okozott, majd elhajtott a pápai férfi

Cserbenhagyás miatt indult büntetőeljárás egy 60 éves férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

2019. November 11. 13:12, hétfő | Helyi

Bűnmegelőzési előadás időseknek

A helyi önkormányzat által szervezett idősek napi rendezvényen tartott vagyonvédelmi előadást a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója Kemenesszentpéteren.

2019. November 10. 19:25, vasárnap | Helyi

Hármat lőtt, mégsem győzött a Perutz

Mosonmagyaróvárra utazott a pápai csapat az NBIII Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

2019. November 10. 08:08, vasárnap | Helyi

Új eszköz került a rendőrautókba

Segítségnyújtást szolgáló, speciális eszközzel látta el a rendészeti feladatokat ellátó szolgálati gépkocsikat a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.