Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Április 27. 18:41, kedd | PR
Forrás: (x)

Hogyan válasszuk ki a legjobb Vans csukát a neten?

Hogyan válasszuk ki a legjobb Vans csukát a neten?

A rajtad legjobban álló cipőt kiválasztani még akkor sem könnyű, ha Vans rajongó vagy, hiszen csak az Old Skool termékcsalád 87 különböző lábbelit jelent.

Az ikonikus deszkás cipő ma is a legkeresettebb sneakerek közé tartozik, attól függetlenül, hogy hazánkban inkább utcán viselik, mintsem sportolás közben. A semmivel össze nem téveszthető design és a kiváló minőség adottak, már csak meg kéne találni a neked megfelelőt. Hogyan szerezd be a neten?

1977 - megszületik a deszkás cipő

A Vans Old Skool márkájának születését 1977-re teszik. Ki hitte volna, hogy lassan fél évszázada történt, mikor a Van Doren testvérek előrukkoltak az azóta kultikussá vált oldalsó csíkkal - ezt ők jazz csíknak nevezték el.

A cég sikerének titka, hogy cipőivel a viselők egyéniségét hangsúlyozza, így az azóta eltelt időben számtalan celeb és sportoló is hordta őket. A megfelelő cipő kiválasztásához az első szuper hírünk, hogy a formát a cég 1977 óta nem változtatta meg, így a mostani kollekció darabjai is elsősorban a színek, design és a felhasznált anyagok tekintetében térnek el egymástól.

Akad teljesen lila és fehér cipő, de univerzálisan használható kék-fekete kombó, sőt az egészen extravagáns virágmintás változat is beszerezhető a neten. De nézzük, mire érdemes odafigyelned a vásárlásnál, hogy ne kelljen több körben oda-vissza küldözgetned a terméket.

Az online vásárlás titkai

Első hasznos tippünk, hogy a Footshop rendszerében - a regisztrációt követően - a szív alakú ikonnal el tudod menteni magadnak a legjobb csukákat, így nem kell minden alkalommal újra végigfutnod a teljes listát. Ha például valaki az ünnepekre szeretne meglepni téged valamivel, te csak küldd át a linket.

Ahhoz, hogy a cipővásárlásod sikeres legyen, keress elő egy mérőszalagot vagy vonalzó otthon, és mérd le a nagylábujjad és a sarkad távolságát. Ehhez a két legtávolabb eső pontot vedd figyelembe, hogy biztosan ne érjenek meglepetések. A cipőméret táblázatban ez alapján már könnyedén meg fogod találni a lábadhoz passzos méretezést.

Úgyhogy Vans-ra fel! Nincs más dolgod, mint kiválasztani a legmenőbb színeket.

A fotó forrása:

Footshop

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.