Városlista
2019. szeptember 17, kedd - Zsófia

Hírek

2019. Augusztus 16. 12:58, péntek | PR

Hogyan turbózzuk fel a hálószobát?

Hogyan turbózzuk fel a hálószobát?

Mikor az ember új helyen éjszakázik, nagyon jó szolgálatot tehet egy kis extra fény. Sőt, a legjobb, ha még nem is nekünk kell ezt szolgáltatni, hanem csak egy mozdulat, és már látunk is.

Mindehhez nem kell óriási dolgokat véghezvinni, vagy éppen drága dolgokat beszerezni, elég, ha feldobjuk egy kicsit a szobát egy kis világítással a franciaágy közelében. Ez akkor is jó megoldás, ha csak fel szeretnénk dobni a szobát egy kis színnel, de nem áll szándékunkban átfesteni a falakat, vagy éppen lecserélni a bútort.

Persze a legjobb módja az egésznek az, ha olyan ágyat szerzünk be már az első pillanatban, aminél ez gyári felszereltség. Szerencsére ma már bárhol találunk olyan viszonteladót, ahol ezt megtalálhatjuk. Ha pedig a már meglévőre szereltetnénk, az sem nagy ördöngösség, de lehet, hogy jobb egy szakemberre bízni. Kivéve persze, ha annyi kreativitással rendelkezünk, hogy könnyedén felszereljük magunknak.

Készítsük magunknak

Amennyiben házilag szereljük fel a világítást, úgy vannak lépések, amiket nem lehet kihagyni a számításból. Első körben érdemes már az elején eldönteni, hogy hova is tervezzük a LED szalagot. Ha az ágy közelébe, akkor először keresni kell egy megbízható áruházat, ahol segítenek, hogy hova, milyen LED szalag az ideális.

Ha az ágykeret támlájára szeretnénk felszerelni, akkor érdemes annak a felső harmadát megcélozni, azaz ott elhelyezni a LED szalagot. A biztos rögzítést követően csak arról kell gondoskodnunk, hogy a megfelelő helyen legyen az áramforrás, valamit az sem elhanyagolható, hogy olyan helyre szereljük a világítás kapcsolóját, hogy azt se kisgyermek, se házikedvenc ne érje el.

Tehetjük a falra is a világítást, de akkor mindenképp szerezzünk be elé egy takaró elemet, így igazán sejtelmes lesz az összhatás.

Akadnak olyanok is, akik inkább az ágy alá tervezik a világítást. Ez is nagyon egyszerűen megvalósítható, arról nem is beszélve, hogy tökéletes megvilágítást nyújt egy intim együttléthez.

Lebegő ágy

Ha igazán látványos és egyedi megoldásra vágyunk, akkor nincs más dolgunk, mint egy magasabb ágyat választani. Mielőtt azt beállítjuk a szobába, előtte érdemes beszerelni a LED szalagot a fal mentén a padló közelébe. Ezzel azt a hatást érjük el, mintha lebegne az ágyunk. A Nonstop Bútor kínálatában találtunk a feltételeknek megfelelő ágyat, amivel kitűnő eredményt érhetünk el. Ezt leginkább franciaágyak esetén érdemes alkalmazni, kinyitható kanapéknál nem annyira látványos az összhatás. Erre az esetre inkább az előző bekezdésben említett módon érdemes világítást szerelni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 16. 15:26, hétfő | PR

Nincs több leskelődés!

Találkoztunk már azzal a bosszantó helyzettel, amikor fürdőszobai ténykedésünk közben szembetaláltuk magunkat a kíváncsi szomszéd tekintetével?

2019. Szeptember 16. 15:23, hétfő | PR

Visszaszóljunk vagy sem?

Ismerős az a jelenet, amikor kollégáddal azon vitatkoztok, hogy ki hívja vissza a jelentkezőt.

2019. Szeptember 06. 17:03, péntek | PR

A legjobb zsírégető óra Budapesten

Ne higgy a furábbnál furább csodaszereknek – ha fogyni, formálódni szeretnél, az egészséges táplálkozás mellett a megfelelő mozgásra van szükséged céljaid eléréséhez. Itt a biztos recept!

2019. Szeptember 06. 17:01, péntek | PR

Hogyan válasszunk étkezőszéket?

Ha otthonunk berendezéséről van szó, akkor a legnagyobb fókuszt általában a nappali és annak kanapéja kapja, pedig ugyanolyan fontos, ha nem fontosabb a konyha és az étkező berendezése.