Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Május 17. 20:40, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Hétvégén megkezdődnek a városrészi programok

Hétvégén megkezdődnek a városrészi programok

Szombaton az Acsády Sportpályán tartják az idei év első városrészi napját.

Ha május, akkor majális- kezdte az esemény beharangozóját Bocskay László önkormányzati képviselő. A Fáy, a Huszár lakótelepek és környékbeli családi házas övezetek lakói mellett természetesen mindenkit szeretettel várnak a majálison. A tavalyi évhez képest változás lesz a délelőtti főzőverseny rendjében. - Az idei évtől teljes egészében jótékony célra fordítjuk a főzőverseny bevételét. Az induló csapatok saját maguk vásárolják meg az alapanyagokat, egy-egy elkészült pörköltet 500 forintért lehet megvásárolni. A Városrészi Majális főzőversenyének bevételét a Gróf Esterházy Kórház Gyermekosztálya javára ajánlják fel, ahol szerkényeket vásárolnának a kis betegek számára - mondta el Bocskay László.

A koradélutáni órákban inkább a gyermekekhez szólnak a programok, később inkább az idősebb korosztályt célozzák meg a szórakoztató elemek. Idén szerveznek kísérőprogramokat, a kisebbek legnagyobb örömére lesz légvár és pónilovaglás is. A rendezvény sztárvendége Márió lesz.

A Városrészi Majális részletes programját itt találja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.