Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Augusztus 30. 13:50, péntek | Helyi
Forrás: mno.hu

Házkutatás a Pápai Hús volt gazdasági igazgatójánál

Házkutatás a Pápai Hús volt gazdasági igazgatójánál

Házkutatást tartottak a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Pápán, a Pápai Hús volt gazdasági igazgatójának családi házában. A rendőrség egyelőre nem nyilatkozott.

A HírTV helyszíni tudósítója elmondta: a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai délelőtt fél 11 körül fejezték be a házkutatást, ám mindössze egy fémdobozzal távoztak, de nem mondták meg, hogy mi van benne. Továbbra sem lehet tudni, mit kerestek, illetve mit vizsgáltak. A húsüzem volt gazdasági minisztere nem volt hajlandó nyilatkozni, kameránkat is elküldte a házától.

Budai Gyula: a korábbi vezetők felelősek a húsüzem jelenlegi helyzetéért

A Pápai Hús korábbi vezetői felelősek a gyár jelenlegi helyzetéért – jelentette ki Budai Gyula, a vidékfejlesztési minisztérium államtitkára. A politikus azt mondta: az előző vezetés eltitkolt információkat a húsüzem jelenlegi menedzsmentje elől, és távozásukkor ellopták a pénzt.

A történtekkel kapcsolatban Pápa Város Önkormányzata a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

Pápa Város Önkormányzata a Pápai Hús 1913 Kft. „cs.a.”-val kapcsolatos büntető ügyekben nem kíván nyilatkozni, mivel folyamatban lévő eljárásokról van szó.

A hozzá érkezett megkereséseknek az Önkormányzat határidőben, teljes körűen eleget tett, a nyomozó hatóságokkal folyamatosan együttműködött és a jövőben is együttműködik.

A Hír Tv tudósítása:

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.