Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Szeptember 20. 17:03, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Házhoz mentek a pápai rendőrök

Házhoz mentek a pápai rendőrök

A program következő állomása Pápa volt Veszprém megyében.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 18-án délután a helyi Vajda Lakótelepi Napon Police Coffee programmal egybekötött Házhoz megyünk kitelepülést tartottak. Az érdeklődők egy kávé mellett különböző témájú bűnmegelőzési kiadványok közül választhattak, valamint megoszthatták a közbiztonsággal kapcsolatos észrevételeiket is a rendőrökkel. A fiatalabb korosztályt az internet veszélyeivel és az állatok védelmével kapcsolatos játékos feladványokkal várták a szervezők, míg szüleik a dohányzás és az alkoholfogyasztás veszélyeiről tölthettek ki teszteket. A standot felkereső középiskolás diákok a kábítószerhasználat veszélyeiről kaphattak tájékoztatást. A rendőrök felhívták a figyelmet arra, hogy a kábítószertől befolyásolt személy könnyebben válhat vagyon elleni és egyéb erőszakos bűncselekmény áldozatává, valamint hazánkban mindenfajta kábítószerrel kapcsolatos tevékenység tiltott.

A rendezvény ideje alatt kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílt. A rendőrség munkatársai rögzítették a biciklik vázszámát, továbbá fényképfelvételeket is készítettek róluk, majd az adatokat feltöltötték a BikeSafe elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs rendszerbe, amely a jármű ellopása esetén segíti a felderítést.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.