Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2021. Szeptember 20. 17:03, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Házhoz mentek a pápai rendőrök

Házhoz mentek a pápai rendőrök

A program következő állomása Pápa volt Veszprém megyében.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. szeptember 18-án délután a helyi Vajda Lakótelepi Napon Police Coffee programmal egybekötött Házhoz megyünk kitelepülést tartottak. Az érdeklődők egy kávé mellett különböző témájú bűnmegelőzési kiadványok közül választhattak, valamint megoszthatták a közbiztonsággal kapcsolatos észrevételeiket is a rendőrökkel. A fiatalabb korosztályt az internet veszélyeivel és az állatok védelmével kapcsolatos játékos feladványokkal várták a szervezők, míg szüleik a dohányzás és az alkoholfogyasztás veszélyeiről tölthettek ki teszteket. A standot felkereső középiskolás diákok a kábítószerhasználat veszélyeiről kaphattak tájékoztatást. A rendőrök felhívták a figyelmet arra, hogy a kábítószertől befolyásolt személy könnyebben válhat vagyon elleni és egyéb erőszakos bűncselekmény áldozatává, valamint hazánkban mindenfajta kábítószerrel kapcsolatos tevékenység tiltott.

A rendezvény ideje alatt kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílt. A rendőrség munkatársai rögzítették a biciklik vázszámát, továbbá fényképfelvételeket is készítettek róluk, majd az adatokat feltöltötték a BikeSafe elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs rendszerbe, amely a jármű ellopása esetén segíti a felderítést.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 05:43, hétfő | Helyi

Győzött hazai pályán a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában remek első félidei támadójátékának köszönhetően 1-0 arányban legyőzte a Pápa a Zalaegerszeg II csapatát.

2021. Október 23. 21:37, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 2. rész

2021. Október 23. 21:29, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 1. rész

2021. Október 23. 21:26, szombat | Helyi

Az Erkel iskolát fertőtlenítették a katonák

Az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj katonái a pápai Erkel Ferenc Általános Iskolában fertőtlenítettek október 21-én, csütörtökön.