Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Október 03. 09:39, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu, Pápai Rk.

„Házhoz megyünk” lakossági fórum Pápán

„Házhoz megyünk” lakossági fórum Pápán

A betörések, besurranások és az idősek sérelmére elkövetett vagyon elleni bűncselekmények megelőzése állt a középpontjában a Pápán szervezett bűnmegelőzési lakossági fórumnak.

A pápai Huszár Közösségi Házban 2016. szeptember 28-án délután megrendezett fórumon elsőként a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának kiemelt főelőadója ismertette a „Házhoz megyünk” országos program célját és a BikeSafe kerékpár regisztrációs rendszer előnyeit. Ezt követően a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a két program helyi megvalósulásáról, a betörések, besurranások és az idősek sérelmére elkövetett trükkös lopások helyi jellemzőiről, továbbá ezek megelőzését szolgáló hasznos tanácsokról tájékoztatták az érdeklődőket.

A fórumon a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezetének képviselői is megjelentek. A szakemberek a vagyonvédelmi technikai berendezéseket, a biztonsági kamerákat mutattak be, és tájékoztatást adtak arról, hogy az eszközök hogyan védik otthonunkat, ha távol vagyunk. Felvilágosítást adtak a riasztóberendezésekhez kapcsolható távfelügyelet előnyeiről és a nyitásérzékelők hasznosságáról is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.