Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2021. Szeptember 16. 14:20, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Házhoz megyünk és Police Cofffee Pápán

Házhoz megyünk és Police Cofffee Pápán

A bűnmegelőzési kampány keretében a rendőrök a Vajda Lakótelepi Napon várják az érdeklődőket.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk elnevezésű bűnmegelőzési program következő Veszprém megyei állomása a pápai Vajda Lakótelepi Napon lesz 2021. szeptember 18-án 15 órától. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési információs ponttal és különböző témájú prevenciós kiadványokkal várják az érdeklődőket egy finom kávé mellett. A rendőrségi standnál a fiatalok játékos feladványok útján kapnak tájékoztatást többek között az internet és a kábítószer használat veszélyeiről, valamint az állatok védelmének fontosságáról.

A rendezvényre kerékpárral érkezőknek lehetőségük nyílik arra, hogy regisztráltassák kétkerekűiket a BikeSafe országos adatbázisba. Ennek lényege, hogy a regisztráció alkalmával a kerékpárra vonatkozó minden adat rögzítésre kerül, amely egy későbbi kerékpárlopás esetén megkönnyíti a rendőrség munkáját, és elősegíti azt, hogy a kétkerekű mihamarabb visszakerüljön a jogos tulajdonosához. A nyilvántartásba vétel egyszerű, gyors és a rendőrségi kitelepülések helyszínén mindig ingyenes.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 23. 21:37, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 2. rész

2021. Október 23. 21:29, szombat | Helyi

»Ti kékellő halmok! gyönyörű vidékek!« 1. rész

2021. Október 23. 21:26, szombat | Helyi

Az Erkel iskolát fertőtlenítették a katonák

Az MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj katonái a pápai Erkel Ferenc Általános Iskolában fertőtlenítettek október 21-én, csütörtökön.

2021. Október 23. 10:45, szombat | Helyi

Az ellenzéki pártok közösen tartottak megemlékezést október 23-án

Grőber Attila önkormányzati képviselő szerint a békemenet miatt tartották meg október 22-én az önkormányzati megemlékezést Pápán, amit a nemzeti ünnep megalázásának tart.