Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. December 08. 09:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápai Rk.

Házhoz megy a rendőrség decemberben is

Házhoz megy a rendőrség decemberben is

A „Házhoz megyünk” országos rendőrségi megelőző-vagyonvédelmi program keretében – 2016 decemberében – az alábbi időpontokban és helyszíneken várja az érdeklődőket a Pápai Rendőrkapitányság:

  • december 10-én 9 – 12 óra Tesco Áruház (Pápa, Celli út 92.)
  • december 11-én 9 – 12 óra Tesco Áruház (Pápa, Celli út 92.)
  • december15-én 9 – 12 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)
  • december 16-án 13 – 16 óra Interspar Áruház (Pápa, Celli út 21.)
  • december 20-án 9 – 12 óra Start ABC (Pápa, Kopja u. 2.)

A fenti információs pontokon a rendőrök a prevenciós vagyonvédelmi lehetőségekről tájékoztatják az érdeklődőket, átadják a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács prevenciós kiadványait, továbbá a lakásbetörés, besurranásos lopás vagy trükkös lopás áldozatává vált sértettek részére személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokat adnak.
Továbbá az információs pontokon lehetőség nyílik kerékpár regisztrációra is, amelyhez a kerékpár mellett a tulajdonos személyes okmányai szükségesek. A nyilvántartásba vételt követően a jármű bekerül a BikeSafe elnevezésű országos kerékpár-regisztrációs rendszer adatbázisába.
A program különlegessége, hogy igényelhető speciális, az érdeklődő lakóhelyére vonatkozó egyéni tanácsadás is, amely – elérhetőség meghagyása esetén – egy későbbi, előre egyeztetett időpontban szakemberek segítségével valósul meg.
Az információs pontokon a Pápai Rendőrkapitányság várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket is, akik számára a jelentkezés feltételeiről, a juttatásokról és az őr-járőrtárs képzésről adnak részletes tájékoztatást az egyenruhások.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.