Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2014. Január 23. 10:16, csütörtök | Helyi

Hazatolta a bevásárlókocsit

Hazatolta a bevásárlókocsit

Egy pápai garázsban találták meg 2014. január 20-án délután a Pápai Rendőrkapitányság járőrei azt a bevásárlókocsit, amit aznap dél körül tulajdonított el egy 45 éves pápai nő az egyik pápai áruházból.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. január 20-án egy helyi lakos figyelt fel arra, hogy az egyik pápai bevásárlóközpont közelében három nő bevásárlókocsit tol az utcán. A látottakról értesítette az üzlet biztonsági őrét, ő pedig kihívta a rendőrséget. Az áruház biztonsági kamerája által készített felvételeken Szabó Péter r. őrmester körzeti megbízott felismerte a kocsit toló nőt, akit Kovács Miklós r. zászlós és Kovács Gergely r. őrmester azonnal felkeresett pápai lakásán. A 45 éves T. Lászlóné a rendőröknek elmondta, hogy valóban ő tolta el a hipermarket parkolójából a bevásárlókocsit 16 éves lányának és egy ismerősének társaságában. A több tízezer forintot érő bevásárlókocsit az asszony önként átadta a rendőröknek.
A nő ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult szabálysértési előkészítő eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 09:06, vasárnap | Helyi

Perutz-győzelem a nyitányon!

A pápai csapat a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában 3-2 arányban legyőzte Balatonalmádi csapatát.

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

2024. Március 01. 17:10, péntek | Helyi

Egy elveszettnek hitt élet találtatott meg!

Lovász István festőművésznek nyílt kiállítása a Pannonia Reformata múzeumban. Az Ujvári János Református Szeretetotthon lakójának életútja megindító.

2024. Március 01. 14:00, péntek | Helyi

Az új köztársasági elnök is egy kicsit pápai!

Sulyok Tamás néhány napja lett Magyarország köztársasági elnöke. Nagyapja annak a Sulyok Dezsőnek a testvére volt, aki korábbi pápai polgármester, országgyűlési képviselő volt.