Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Január 22. 09:59, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

Pápán 8-10 centis hó esett eddig, de továbbra is havazik. A hőmérséklet mínusz egy fok körül alakul, és napközben is hideg marad az idő. Az egész megyében havazik, a Bakonyban az északi, északnyugati szél miatt hófúvás is várható.

A szél délután északnyugatira fordul és megélénkül, 50-60 km/h-s széllökések is lehetnek. A levegő hőmérséklete délután 2°C-ig is emelkedhet, este újra fagypont alá hűl, a vmeteo.hu előrejelzése szerint.

A Magyar Közút Zrt. felhívjta a figyelmet arra, hogy a 0-24 órás munkavégzésük mellett is, amíg az erősebb széllökések nem csillapodnak, több útszakaszon időszakosan télies útviszonyok mellett közlekedhetnek majd az autósok, mivel a burkolatról letakarított havat a viharos szél percek alatt visszahordhatja az úttestre. Emellett arra kérik a közlekedőket, hogy a következő napokban csak és kizárólag a téli közlekedésre megfelelően felkészített járművekkel induljanak el. Utazás előtt pedig mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról az Utinform.hu oldalon, az országos vagy megyei diszpécsereknél.

Pápán a Városgondnokság munkatársai hajnali 5 óra óta dolgoznak az utak és a járdák síkosságmentesítésén.

Fotó: Városgondnokság

Címkék: havazás, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.