Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 14. 09:14, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Havazás: Lezárták a 83-as utat a kamionok elől

Havazás: Lezárták a 83-as utat a kamionok elől

Megérkezett a sarkvidéki eredetű hidegfront, havat és szelet hozva magával. Térségünkben már le is zárták a 83-as utat a kamionok elől. Tavasz helyett itt a tél...

Révész András, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel elmondta: Veszprém megyében a hajnali óráktól kezdődően folyamatosan - változó intenzitással - havazik, a felerősödő szél helyenként viharossá válhat, így az a friss hóból hófalakat, hótorlaszokat emelhet.

A tűzoltók segítségére is szükség van!

Révész András elmondta: a hóátfúvások miatt többi között a 8-as számú főúton Öskü és Hajmáskér körzetében, a Bakony útjain Farkasgyepű és Pápa környékén, Csesznek körzetében és Tapolca körzetében segítenek a tűzoltók.

Lezárás!

Tájékoztatása szerint a rendőrség a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépkocsiknak megtiltotta a közlekedést a 83-as főút Városlőd és Pápa közötti szakaszán, kerülni Devecser irányába lehet. Elakadt kamionok nehezítik még a forgalmat Csesznek térségében, ezért a rendőrség lezárta a kamionforgalom elől a 82-es főutat is.

Csütörtökön reggel a havazás miatt háromszor kérték a katasztrófavédelem segítségét, az esetek többségében elakadt kamionok műszaki mentését kellett az egységeknek elvégezniük, főként a Bakony útjain - tette hozzá Révész András.

Címkék: hófúvás, havazás, tél

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.