Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2021. Augusztus 30. 18:10, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Hat ember sérült meg a ma délutáni balesetben

Hat ember sérült meg a ma délutáni balesetben

A fekete Volkswagen nagy sebességgel csapódott neki a szabályosan közlekedő autóbusz oldalának. Hárman könnyebben, hárman pedig súlyosan sérültek meg.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy személyautó és egy autóbusz karambolozott ma délután a Tókert utcában.A buszon a sofőrrel együtt heten, míg az autóban hárman utaztak. Összesen hat főt szállítottak kórházba a mentőegységek, közülük hárman súlyosan megsérültek.

Információink szerint a baleset a fekete Volkswagen típusú személyautó sofőrjének a hibája miatt következhetett be. Olvasónk tájékoztatása szerint a kocsi cikázni kezdett a körforgalomban a nagy sebesség miatt, majd irányíthatatlanná vált és nekicsapódott az autóbusznak. Úgy tudjuk, hogy az ittas vezetés gyanúja is felmerült a sofőrnél.

Videó: Olvasónk, Nagy Martin

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 09:23, kedd | Helyi

Pápai cégek irodáiba, vagy üzleteibe törtek be

A Pápai Járási Ügyészség indítványára két, főként lemezkazettákra szakosodott, betöréses lopásokkal gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság, harmadik társukat pedig bűnügyi felügyelet alá helyezte.

2022. Augusztus 09. 09:06, kedd | Helyi

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Augusztus 13-án ünnepli első születésnapján a Kossuth utcán található üzlet, melynek apropóján Balázs Istvánnal beszélgettünk az elmúlt esztendő tapasztalatairól.

2022. Augusztus 08. 06:28, hétfő | Helyi

A szomszédok mentették meg az idős férfi életét Kemenesszentpéteren

Egy, a faluban élő idős férfit kerti munka közben darázs csípett meg, allergiás reakció indult el, melynek következtében összeesett.

2022. Augusztus 05. 09:33, péntek | Helyi

Telerakott bevásárlókocsikkal sétált ki az üzletből a vádlott

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki nem aprózta el a bolti tolvajlást, ám gyorsan lebukott.